in

AngryAngry OMGOMG

Απειλούσε ανήλικο με σπασμένο μπουκάλι – Συνελήφθη από άντρες της ΔΙ.ΑΣ

Σκηνές τρόμου με ομηρία ανήλικου στον Άγιο Παντελεήμονα και σωτήρια επέμβαση από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών.

Ένας άνδρας Αιγυπτιακής υπηκοότητας, άρπαξε το ανήλικο αγόρι της πρώην συζύγου του, με σκοπό να την εκβιάσει λόγο προσωπικών διαφορών που είχε μαζί της. Το L&Ο, εξασφάλισε φωτογραφίες ντοκουμέντο από την σοκαριστική υπόθεση, που εξελίχθηκε στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

 

  • Αρχικά δόθηκε σήμα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για άτομο, που είχε αρπάξει ένα ανήλικο παιδί από την μητέρα στο δρόμο και το κρατάει σε ομηρία με απειλή αιχμηρού αντικειμένου. Άμεσα στο σημείο μεταβαίνουν δυο ομάδες της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών, που ξεκινούν αναζητήσεις του ατόμου.

Σε ελάχιστα λεπτά εντοπίζουν πλήθος πολιτών να προσπαθεί να ακινητοποιήσει το ύποπτο άτομο, που έσερνε κυριολεκτικά το αγόρι, ηλικίας 9 ετών, ενώ στο ένα του χέρι κρατούσε ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας. Τόσο ο δράστης όσο και ο ανήλικος ήταν γεμάτοι αίματα με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να προσδιορίσουν αν ήταν τραυματισμένο το μικρό παιδί. Την ίδια στιγμή σε κοντινή απόσταση βρισκόταν η μητέρα του ανήλικου, που κυριολεκτικά ούρλιαζε στην θέα του τρομαγμένου γιου της.

 

  • Λίγα λεπτά αργότερα και μετά από συνεχείς εκκλήσεις, να αφήσει τον ανήλικο, κάτι που ο δράστης δεν έκανε, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών, κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον Αιγύπτιο στην συμβολή των οδών Αχαρνών και Λάρνακος, ενώ πλήθος του κόσμου προσπαθούσε να βοηθήσει τους αστυνομικούς, αποπροσανατολίζοντας τον Αιγύπτιο.

 

Οι αστυνομικοί, έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια του παιδιού, ακινητοποίησαν τον δράστη, με αποτέλεσμα μάλιστα τα τραυματιστεί και ένας αστυνομικός από το σπασμένο μπουκάλι καθώς ο Αιγύπτιος προσπάθησε να τους τραυματίσει, στην προσπάθεια του να διαφύγει. Αμέσως μόλις απελευθερώθηκε το ανήλικο παιδί, μαζί με την μητέρα του, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αλλάζει πάλι το TikTok – Αυτές είναι οι νέες προσθήκες που φέρνουν τα πάνω-κάτω

Παρασκήνιο Mega – Ξενερωμένος ο Καβατζίκης με την Μπάρκα. Ετοιμάζεται για “έξοδο”