in

AngryAngry OMGOMG

Απασφάλισε η Μαλέσκου – «Αποτυχημένη εκπομπή δεν έκανα ποτέ, ούτε παρουσιάστηκα ως κάποια άλλη»

Απρόσμενα σχόλια δέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου σε μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram, αναφερόμενη στον κύκλο των ανθρώπων που έχει στη ζωή της. Ένα από αυτά, κάνει αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη -η παρουσιάστρια έχει δεχτεί πολλά σχόλια περί ομοιότητας- και στην εκπομπή που έκανε στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, το σχόλιο γράφει: «Έκανες μια αποτυχημένη εκπομπή και μιλάς σαν να είσαι η Μενεγάκη». Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αποτυχημένη εκπομπή, δεν έκανα ποτέ. Παρόλα αυτά, αν με είχατε παρακολουθήσει και δε σας άρεσα, είναι σεβαστό, αν δε σας άρεσα. Δε μίλησα ποτέ ούτε παρουσιάστηκα ως κάποια άλλη. Όποια και αν είναι αυτή η φιγούρα που θα φέρνατε ως μέτρο σύγκρισης ή ως επίκληση στην αυθεντία. Και ασφαλώς θα μιλώ και θα γράφω -ειδικά στον προσωπικό μου λογαριασμό- όπως με εκφράζει. Αν δε σας αρέσει ούτε η γραφή μου, αλήθεια γιατί ασχολείστε; Σε κάθε περίπτωση, εκτιμητέος ο χρόνος σας. Όχι οι θέσεις σας.», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Αλλοι της φτιαξανε το προφιλ και την παρουσιαζαν ως την Μενεγακη της Κρητης και ως πρωτοεμφανιζομενη σε μεγαλο καναλι , αντε να αντιδρασει. Γενικως την Μαλεσκου την καψανε και με τον τεμπελη αρχισυντακτη Γρηγοροπουλο και με την εικονα της και με το προιον που της δωσανε να παρουσιασει , παρολα αυτα αντεξε

  2. σαφως δεν εκανε αποτυχια. ηταν 10 χρονια σε καναλι της κρητης και τα 2 χρονια του σκαι ηταν αξιοπρεπεστατη σε τηλεθεαση. δεν νομιζω η σκορδα με τη μπακοδημου τη μπαρκα και την μαγγιρα και την τσολακη να εχουν μεγαλυτερη τηλεθεαση. και η ιωαννα επεσε στον σκληρο ανταγωνισμο με μεγαθηρια απο το καλημερα σας με μηδεν εμπειρια και δημοσιες σχεσεις στην αθηνα. μια χαρα τα πηγε η κοπελα και μακαρι να ξανακανει εκπομπη στο κρητη τβ που την αγαπησαν και την ανεδειξαν και οχι στα καναλια αθηνας.

Φωτιά στην Κηφισιά – Καίγεται το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Grand Chalet

Επιβάτες πλοίου καταγγέλουν ότι πυροσβέστες κοιμήθηκαν στο πάτωμα επιστρέφοντας από Ρόδο (βίντεο)