in

LoveLove OMGOMG

Αντώνης Καφετζόπουλος – «Οι σχέσεις με τα παιδιά μου έχουν πια σταθεροποιηθεί»

Συνέντευξη στην «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου παραχώρησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, τη σύντροφό του, την πολιτική και τα παιδικά χρόνια στην Κωνσταντινούπολη.

«Στην Κωνσταντινούπολη περνούσαμε μια χαλαρή ζωή, με πάντα την αίσθηση ότι θα μας πουν “μαζέψτε τα και φύγετε γιατί είστε μια μειονότητα ανεπιθύμητη”. Η ζωή μου μέχρι τα 35 μου ήταν διαφορετική. Ήμουν λίγο φοιτητής και μετά δούλευα. Μάλιστα νοσταλγώ την εποχή που ήμουν ηχολήπτης. Όταν συνεργάστηκα με κόμματα ή πολιτικούς προσπάθησα να τους αλλάξω, αλλά μάταια.

Ο κόσμος αντέδρασε όταν συμφώνησα με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και θα την πω. Η είσοδος του Κασσελάκη περνάει σιγά σιγά στο δράμα γιατί στην αρχή ήμασταν στη φάση της κωμωδίας», είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε στη συνέχεια για τα παιδιά του: «Οι σχέσεις με τα παιδιά μου έχουν πια σταθεροποιηθεί γιατί είμαστε τρεις μεγάλοι άνθρωποι. Όταν με ρωτάνε τη γνώμη μου τη λέω αναλυτικά και γίνομαι κουραστικός. Αν τα παιδιά μου θέλουν να κάνουν κάτι το κάνουν, δεν είμαι ο μπαμπούλας μπαμπάς. Ο πιο δύσκολος ρόλος στη ζωή είναι αυτός του πατέρα. Ήταν δύσκολο να βάλω σε τάξη τα προσωπικά μου, υπήρχαν εντάσεις και προβλήματα αλλά όλα αυτά τα έλυσαν τα παιδιά μου. Στους νέους ανθρώπους οφείλεται το ότι υπάρχει αρμονία στις οικογένειες με πολλά παρακλάδια».

Αναφερόμενος στη σύντροφό του, Βάσω Μιχαλοπούλου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε: «Είναι ο άνθρωπός μου. Πάντα η σχέση μου είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος. Με τη Βάσω γνωριζόμασταν χρόνια, είχαμε μια έλξη χωρίς να φλερτάρουμε και πριν 10 χρόνια έγινε σχέση».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λαθρεμπόριο αιθυλικής αλκοόλης – Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο κυρώσεων

Σφαίρες και θραύσματα σε όλο το σώμα του Ζαμπούνη – Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση