in

AngryAngry OMGOMG

Αντώνης Καφετζόπουλος – Η απάντηση για το πρόωρο τέλος της σειράς «Τρίτος όροφος»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στο Fay’s time για το πρόωρο τέλος της σειράς «3ος όροφος» στην ΕΡΤ και σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν είμαι αυστηρός με τον γιο μου, δεν είμαι αυστηρός με κανέναν. Απλώς έχω πάντα ένα ξινισμένο ύφος και καμιά φορά οι άνθρωποι που δεν με ξέρουν νομίζουν ότι τους κάνω κριτική, ότι τους μαλώνω. Είμαι ξινίλας», είπε μεταξύ άλλων για τη θεατρική παράσταση που έχει γράψει ο γιος του, Γιώργος και παίζουν μαζί.

Για την τηλεοπτική του επιστροφή με τον «Τρίτο όροφο», απάντησε: «Ο προγραμματισμός της ΕΡΤ είναι τρικυμιώδης. Δεν ήξεραν τι να το κάνουν αυτό το πράγμα, ζήτησαν κάτι που να είναι ένα τέταρτο, μετά είχαν κενά στο πρόγραμμα και αποφάσισαν να παίζουν δυο δυο τα επεισόδι. Με δυο λόγια το πυροβόλησαν στον κρόταφο και πέθανε. Όταν κάνει κάτι με μεράκι και του δίνεις αξία, θες αυτό το πράγμα να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη φροντίδα από το κανάλι. Δεν θα έκανα άλλο επεισόδιο στο σίριαλ, δεν υπάρχουν οι συνθήκες, έχει στραβώσει ο γυαλός».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι σύμπτωμα, το φαινόμενο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ περνά υπαρξιακή κρίση αυτή τη στιγμή. Ο Κασσελάκης είναι κάτι ελπιδοφόρο, είναι νεός, είναι διαφορετικός, ανοιχτά γκέι που είναι πολύ χρήσιμο για την κοινωνία, όλα αυτά είναι η ευχάριστη πλευρά, η δραματική είναι ότι δεν υπάρχει πολιτική πειθώ. Δεν συμπαθώ τον ΣΥΡΙΖΑ οπότε τα βλέπω και διασκεδάζω. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μου δίνει την εντύπωση ότι στα δύσκολα θα πει παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Αλαλούμ» με την πληρωμή των συντάξεων – Οι διευκρινίσεις του ΕΦΚΑ

Υπουργείο Παιδείας – Προσλήψεις 2.763 αναπληρωτών ορισμένου χρόνου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης