in

Αντώνης Καφετζόπουλος- «Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο, θα του το έλεγα. Το επίθετό του ήταν εμπόδιο για τον ίδιο»

«Θα είμαι στη σειρά του Netflix Το κορίτσι από το Όσλο. Μετά τον ακάλυπτο με προσέγγιζαν για κάτι παρόμοιο πάντα γίνεται αυτό όταν κάνεις επιτυχία. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί στη ζωή τους αν ακολουθήσουν το μονοπάτι του hater. Δεν θυμώνω με τα σχόλια των haters, θυμώνω με τα σχόλια κάποιων επωνύμων που λένε βλακείες. Υπάρχουν πράγματα που γράφτηκαν παλιά και ήταν συκοφαντίες, έφτασα στο τσακ να κάνω μήνυση», είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για τη σειρά που θα πρωταγωνιστήσει στο Netflix.

Για την απώλεια του πατέρα του, δήλωσε: «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου πήγα και έκανα την παράσταση, ήμουν προετοιμασμένος. Για μένα ήταν καλύτερο από το να κάτσω κάπου μόνος μου».

Για τον γιο του ο οποίος ασχολείται επίσης με την υποκριτική, τόνισε: «Δεν θα παίζω πάντα με τον γιο μου, ο Γιώργος είναι του εαυτού του. Αν δεν είχε ταλέντο θα του το έλεγα, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση να του το πω. Το επίθετο Καφετζόπουλος ήταν εμπόδιο για τον Γιώργο. Μερικοί, όταν είσαι κοντά σε κάποιον, λένε “έλα μωρέ αυτός είναι ανιψιός του τάδε, γυναίκα του τάδε, θα τον βολέψει”, είναι εμπόδιο αυτό».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δοκιμαστική η περίοδος του Μαίου για το “Κοινωνία ώρα Mega”

Τζένη Ιωακειμίδου – Η ερωτική έκπληξη που θα ήθελαν όλοι οι άντρες να ζήσουν