Τεταμένη πολύ η κατάσταση στην ψυχαγωγία του Open.
- Και όσο και αν προσπαθεί ο Γιάννης Λάτσιος και οι συνεργάτες του να κρατήσουν ισορροπίες είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι τόσο αργές οι διαδικασίες που ακόμη δεν έχει πάρει επίσημα πράσινο φως για την επόμενη σεζόν ο «Έρωτας φυγάς».
Για τα δύο τελευταία συμβόλαια του σταθμού δηλαδή τη Μπέτυ Μαγγίρα και την Ελένη Τσολάκη ούτε λόγος. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και αν θα γίνουν οι συζητήσεις.
- Και όλα αυτά με φόντο και πάλι τα σενάρια πώλησης του καναλιού αμέσως μετά τις πρώτες εκλογές και ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Το τίμημα πάντως που κυκλοφορεί στην αγορά από στόμα σε στόμα είναι υψηλό και εάν οι απαιτήσεις δεν πέσουν δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής για ένα κανάλι που έχει τηλεθέαση μεταξύ 4% και 5%.
