in

AngryAngry OMGOMG

Αντίνοος Αλμπάνης – Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media

Ποικίλα σχόλια δέχθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης από χρήστες των social media για αναρτήσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες. Αυτά αφορούσαν δημοσιεύσεις που έκανε με αρκετούς να επισημαίνουν ότι δεν θα έπρεπε σε μία τέτοια στιγμή που η χώρας μας δοκιμάζεται με διάφορα πύρινα μέτωπα. Ο ηθοποιός θέλησε να δώσει την απάντησή του μέσα από μία δημοσίευσή του:

«Νιώθω την ανάγκη να κάνω σαφές κάτι το οποίο πολλοί από σας ενδέχεται να αγνοείται και ίσως είναι λογικό. Έλαβα κάποια μηνύματα των οποίων το περιεχόμενο συνοψιζόταν στο εξής: “καλά εδώ κόσμος καίγεται κι εσύ ανεβάζεις προϊόντα στο Instagram;”.

Η απάντηση είναι μία και συγκεκριμένη: τώρα που ο κόσμος καίγεται εσύ πήγες σήμερα στη δουλειά σου; Σου επέτρεψε εργοδότης σου να μην πας στη δουλειά σου επειδή ο κόσμος καίγεται; Μήπως έχεις την πολυτέλεια να σε συντηρεί κάποιος άλλος και να καλύπτει τα έξοδα σου; Δυστυχώς, και το λέω με πόνο καρδιάς, καμιά δουλειά δε σταματάει μπροστά σε καμιά δυστυχία. Καμιά παράσταση δεν ακυρώνεται επειδή έχει ξεσπάσει φωτιά στη χώρα. Κανένα γύρισμα δεν διακόπτεται επειδή έχει προκύψει κάποια καταστροφή. Και προτού βιαστείς να απαντήσεις, να σε ενημερώσω πως από τις απαρχές της διαφήμισης οι καλλιτέχνες ήταν εκείνοι που αναλάμβαναν την προώθηση των προϊόντων.

Συνεπώς ναι. Και αυτό είναι η δουλειά μου. Άρα αυτό που στ’ αλήθεια επιθυμείς να κάνεις, είναι να κρίνεις τον τρόπο που έχω επιλέξει να βιοπορίζονται. Να κρίνεις τη φύση της ίδιας μου της δουλειάς. Μιας δουλειάς της οποίας δεν έχω πάντα τον έλεγχο γιατί δεσμεύεται από υποχρεώσεις και συμβόλαια. Μπορείς λοιπόν σε κάθε περίπτωση να διαφωνείς με την εργασία μου αλλά εσύ δεν δεσμεύεσαι να την παρακολουθείς. Και όπως δεν ανακοινώνεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς πως θα αλλάξεις κανάλι, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μένα.

Και αναρωτήσου. Σε τέτοιες στιγμές, βαθιάς κρίσης έτσι επιλέγεις εσύ να βοηθήσεις στο κοινωνικό σύνολο; Κρίνοντας; Με εκτίμηση, Αντίνοος» ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Με Canadair 48 ετών η πυρόσβεση – Το 1975 παραλήφθηκαν τα πρώτα αεροσκάφη CL-215

Πτώση Canadair – Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο των δύο πιλότων