in

Αντίνοος Αλμπάνης – «Είχε καταλάβει την ασθένεια μου, ευλογία ότι την πέρασα μαζί της»

Για τη σύνδεση που έχει με τη σκυλίτσα του και την βοήθεια που έλαβε από εκείνη στο κομμάτι της δικής του ασθένειας μίλησε στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά» ο Αντίνοος Αλμπάνης.

  • «Ήταν εντυπωσιακό το γεγονός ότι, ενώ η Μπλου είναι ένα πολύ ενεργητικό σκυλί και ήταν σε μία ηλικία πολύ πιο ζωηρή απ’ ότι είναι τώρα, κάπως είχε καταλάβει τι συνέβαινε στο σπίτι. Είχε ρίξει πολύ τους ρυθμούς της, δεν απαιτούσε, δεν ζητούσε και είχε προσαρμοστεί απόλυτα σε αυτό που εγώ μπορούσα να δώσω τη δεδομένη χρονική στιγμή. Με βοηθούσε πάρα πολύ το γεγονός ότι με ξεσήκωνε να την βγάλω βόλτα γιατί υπήρχαν και στιγμές που μου ήταν εύκολο να πω ότι θα κλειστώ στο σπίτι και θα κάτσω μέσα. Μου έκανε καλό το να βγω, να πάρω λίγο φρέσκο οξυγόνο, να περπατήσω. Νομίζω πως ήταν ευλογία ότι την είχα μαζί σε εκείνο το χρονικό διάστημα. 100% μας θεραπεύουν τα ζώα και θα πω το εξής απλό. Μπορεί μία μέρα πάρα πολύ δύσκολη με πάρα πολύ πίεση, ένταση και άγχος να γυρίσω στο σπίτι και εκεί που άλλοι θα πιουν δυο ποτηράκια κρασί για να ηρεμήσουν, εμένα μου αρκεί να χαϊδέψω το σκυλί για πέντε λεπτά και αμέσως έχει πάρει από πάνω μου όλη αυτή την περιττή, κακή ενέργεια που κουβαλάω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να πιστεύω ότι μας αλλάζουν κιόλας γιατί έχουν ένα πολύ θλιβερό και συγκεκριμένο προσδόκιμο ζωής. Ξέρουμε δηλαδή πάρα πολύ καλά από την αρχή που τα φέρνουμε στη ζωή μας ότι δεν θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος και αυτό μας κάνει κάπως να θέλουμε να τους τα δώσουμε όλα. Να θέλουμε να έχουν μία ζωή χαρούμενη, ευχάριστη και δεν θα τους λείψει κάτι», συμπλήρωσε.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Καύσωνας Κλέων – Έκτακτα μέτρα από το υπουργείο Εργασίας για την προστασία εργαζομένων

Καλομοίρα – «Ζω δύο ζωές, στην Αμερική είμαι κανονική μαμά»