Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον ο 16χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
- Ο ανήλικος, υπήκοος Αιγύπτου, συνελήφθη μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών και τις έρευνες που ακολούθησαν το περιστατικό.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 16χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι, για λόγο που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός, σε έναν 21χρονο υπήκοο Συρίας. Ο 21χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.
- Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό του ανήλικου, με τις έρευνες να οδηγούν τελικά στη σύλληψή του.
- Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το επεισόδιο παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ αναμένεται να εξεταστούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης από τις αρμόδιες Αρχές.
Η σύλληψη του 16χρονου αποτελεί το τελευταίο μέχρι στιγμής κεφάλαιο στην υπόθεση, με την έρευνα της Αστυνομίας να συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τι ακριβώς προηγήθηκε της επίθεσης.
