in

Αντάλλαξαν πυροβολισμούς για τον θάνατο 18χρονης στην Λάρισα

Ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα πριν δύο χρόνια αποτελεί κατά πώς φαίνεται την αιτία για τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση δύο οικογενειών Ρομά στη συνοικία της Νέας Σμύρνης Λάρισας, εκπρόσωποι των οποίων χθες τα ξημερώματα – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – αντάλλαξαν πυροβολισμούς για… εκφοβισμό.

  • Είναι η δεύτερη φορά που οι οικογένειες έρχονται σε αντιπαράθεση μετά το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το 2021 στη Λάρισα, αποδίδοντας ευθύνες για τους λόγους για τους οποίους φέρεται να επιβιβάστηκε στο επιβατικό αυτοκίνητο η άτυχη 18χρονη και να χάσει τελικά τη ζωή της σε ένα «αδικαιολόγητο» τροχαίο που σημειώθηκε στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου και χωρίς να έχει αποδειχθεί η εμπλοκή και άλλου οχήματος, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσο στοιχεία είχαν γίνει γνωστά τις πρώτες ώρες του δυστυχήματος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λοιπόν στις 7 παρά 20′ το πρωί της 10ης Νοεμβρίου 2021 όταν το επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η παρέα των πέντε Ρομά κατοίκων της Νέας Σμύρ νης ενώ κινούνταν με κατεύθυνση από την οδό Βόλου προς την οδό Αγιάς, στη συμβολή των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου 169 και Κούτσινα κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος Ρομά εκτράπηκε της πορείας του δεξιά και στη συνέχεια προσέκρουσε με ταχύτητα σε πλευρικό μεταλλικό στηθαίο ασφαλείας.

 

 

Το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της μια 18χρονη επιβάτιδα η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ σοβαρά είχε τραυματιστεί και 20χρονη επιβάτιδα που επίσης καθόταν στο πίσω κάθισμα. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε ωστόσο κανείς από τους τρεις άνδρες της παρέας, ο 28χρονος οδηγός και οι άλλοι δύο συνεπιβάτες, 18 και 21 ετών, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

  • Χθες λοιπόν και λίγο πριν τις 6,30 το πρωί ο 40χρονος πατέρας της άτυχης 18χρονης με ένα πιστόλι κρότου πυροβόλησε κατά του σπιτιού 62χρονου συγγενή ενός εκ των αγοριών που επέβαιναν στο ΙΧ του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 40χρονος πυροβόλησε με αβολίδωτα φυσίγγια, λόγο για τον οποίο εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό. Στα πυρά του 40χρονου ανταπέδωσε ο 62χρονος χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν χθες το πρωί τον 40χρονο, ενώ χθες το απόγευμα συνέλαβαν και τον 62χρονο. Οι δύο συλληφθέντες με την κατηγορία – μεταξύ άλλων – της νομοθεσίας περί όπλων αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Από την ΕΛ.ΑΣ. ερευνάται αν των χθεσινών πυροβολισμών προηγήθηκαν διαπληκτισμοί μελών των δύο οικογενειών, όπως είχε συμβεί και στον παρελθόν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δυστύχημα Τεμπών – Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του επιθεωρητή του ΟΣΕ

«Η μητέρα έβλεπε από ψηλά το παιδί της στη θάλασσα» – Μαρτυρία για τον θάνατο του γιου του Σταμούλη