in ,

ΑΝΤ1 – Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, η πρόταση και το “plan b” για το Σαββατοκύριακο

Χθες ειπώθηκε ένα ρεπορτάζ από την εκπομπή “Πρωινό Σουσου” σχετικά με μία πρόταση που έχει κάνει ο ΑΝΤ1 στον Γιώργο Αγγελόπουλο και στη Δήμητρα Βαμβακούση ώστε να παρουσιάσουν από Γενάρη μία κοινωνική εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. 

  • Θυμίζω πως την Κυριακή είχαμε γράψει ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ (πάτα εδώ για να το διαβάσεις) σχετικά με άμεσες αλλαγές που θα γίνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, καθώς αυτές οι δύο μέρες ρίχνουν πολύ τον μέσο όρο της εβδομάδας.

Πράγματι, το ρεπορτάζ ισχύει. Ο ΑΝΤ1 έχει κάνει πρόταση στο συγκεκριμένο ζευγάρι για μία εκπομπή που θα έχει βοηθητικό χαρακτήρα απέναντι σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ακόμα απάντηση δεν έΝχει δοθεί και δεν θα δοθεί άμεσα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλει κάποιες μέρες να σκεφτεί με καθαρό μυαλό αν θα προχωρήσει σε αυτό το νέο βήμα. 

  • Πάντως, μαθαίνω πως υπάρχει και plan b για τη συγκεκριμένη ζώνη σε περίπτωση που ο Ντάνος πει “όχι”. Είναι ένα σλοτ που ο ΑΝΤ1 θέλει να το ενεργοποιήσει και πιστεύει πως με μία σωστή κίνηση μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα. Αυτό που δηλαδή δεν κατάφερε να κάνει πέρυσι η Παπίλα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Συλλήψεις για τηλεφωνική απάτη στην Ορεστιάδα – Προσποιούνταν τους γιατρούς

Open – Με το δεξί ξεκίνησε η νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη