in

LOLLOL

ΑΝΤ1 – Το καλοκαιρινό “βατερλώ”, ο εμμονικός Ποφάντης και το φάντασμα του Λάτσιου

Και αυτό το Καλοκαίρι, όπως και τα προηγούμενα, ο Τζώρτζης Ποφάντης διδάσκει κάκιστη στρατηγική προγραμματισμού. Ειδικά όμως φέτος η κατάσταση είναι τραγική με το μέσο όρο να είναι κάτω από το 4% μερικές μέρες. 

  • Ενδεικτικά χθες σημείωσε 3,4% με το Μακεδονία TV να φέρνει 3,3%. Μιλάμε κυριολεκτικά για σεισμό. Μέσα στον ΑΝΤ1 εδώ και αρκετά Καλοκαίρι ψιθυρίζεται το εξής: Το ότι η τηλεθέαση αυτή οφείλεται στις λανθασμένες επιλογές σειρών που προβάλλονται σε επανάληψη, σήριαλ που δεν ανήκουν στον Γιάννη Λάτσιο τα χρόνια που διετέλεσε διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1. Επιλέγει κατά κύριο λόγο ταινιοθήκη από δικές του δουλειές των τελευταίων 5 χρόνων, με αποτέλεσμα τα νούμερα να είναι τραγικά.

Ο Θοδωρής Κυριακού που είναι; Ήρεμα ρωτάω…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Επαναλήψεις του μην ψαρώνεις, φριτεζα, παγιδευμένοι και άλλα σίριαλ που πήγαν άπατα κάνουν μέχρι καιι 1,4 στον αντέννα.
    Γιατι δεν παίζαν τις μέλισσες το καλοκαίρι 9-12 το βραδυ;

  2. Καλά, και ο Λάτσιος είχε βγάλει σίριαλ που δεν είχαν πάει καλά, για μια περίοδο ο ΑΝΤ1 είχε μείνει χωρίς σίριαλ, αλλά όχι τέτοιο χάλι με τον Ποφάντη. Τα σίριαλ της περιόδου Μαραγκουδάκη πρέπει να βάλουν σε επανάληψη (όχι ότι δεν έκανε και εκείνη λάθη).

  3. με δραματικη σειρα τοσων επεισοδιων σαν τις μελισσες καλοκαιρι κανεις δε θα το δει. ας παρει παραδειγμα απ το μεγκα που σαρωνει με ολες τις τοπ κλασσικες κωμωδιες του. εχει πολλες κωμωδιες ο αντ1. ας βαλει μεν και δεν, καφε χαρας, σταβλους της εριετας ζαιμη τοπ οφ δε τοπ σιριαλ για καλοκαιρι. αλλα που μυαλο ο ποφαντης. κατεσρεψε τον αντ1.

Δούκισσα Νομικού – Ίσως η πιο χοντροκομμένη σ3ξουαλική στιγμή της…

ΤΩΡΑ – Φωτιά στον Κόρφο Κορινθίας