in

OMGOMG

ΑΝΤ1 – Τι έγινε στο ραντεβού με τη Σοφία Αλιμπέρτη για το «Dr Oz»;

Μέσα στην εβδομάδα ειπώθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» πως στο τραπέζι των ανθρώπων της «Barking well media» για την παρουσίαση του «Dr Oz» στον ΑΝΤ1 έχει «πέσει» το όνομα της Σοφίας Αλιμπέρτη. 

  • Μαθαίνω πως στην πραγματικότητα το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Φυσικά δεν δόθηκαν χέρια, αλλά ούτε δόθηκε και μία αρνητική απάντηση. Η παρουσιάστρια έχει ζητήσει λίγες μέρες μέχρι να δώσει την οριστική της απάντηση, ώστε αφενός να μελετήσει το concept και αφετέρου να δοθεί πως θα δομήσει τη ζωή και το πρόγραμμά της σε περίπτωση που πει το μεγάλο «ναι».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο ΑΝΤ1 είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα να επιστρέψει η Σοφία Αλιμπέρτη στο δυναμικό του. Θυμίζουμε πως ήταν και το τελευταίο κανάλι με το οποίο συνεργάστηκε στην τηλεόραση, με την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλομελέτα κι έρχεται» το 2009. 

  • Τέλος, πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως τόσο ο Κωνσταντίνος Δέδες, όσο και η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχουν «κλειδώσει» για το βασικό team της εκπομπής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Kαι αυτο θα πατωσει , η Αλιμπερτη δεν ελεγε στην συνεντευξη της στην Σκορδα οτι δεν την ενδιαφερει να επιστρεψει τηλεοπτικα;Μολις δεχτουν μια προταση αλλαζουν ολα, οσο ειναι στην απεξω λενε αλλα

Στέλιος Πέτσας – «Κατασκευασμένο το θέμα με το νεκρό κορίτσι στον Έβρο»

Σπαραγμός στη Μαγνησία – Νεκρός ξαφνικά 10χρονος από οξεία μυοκαρδίτιδα