in

ANT1 Παρασκήνιο – To “Wipe out”, τον “10χρονο” και τις πλούσιες νοικοκυρές βγάζει από το συρτάρι

Projects από το συρτάρι του σκέφτεται να βγάλει ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα εκπομπές που απασχόλησαν το κοινό εκεί γύρω στο 2010. 

  • Δεν είναι μόνο το “Με το δεξί” του Σπύρου Σούλη (θεωρείται σίγουρο ότι θα επιστρέψει), αλλά ούτε και το “The real housewives” που αποκάλυψε χθες ο Νίκος Γεωργιάδης (δεν έχει πάρει πράσινο φως, αλλά έχει πιθανότητες).

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε δύο ακόμα projects που επεξεργάζεται ο Νίκος Χριστοφόρου να δούμε στις οθόνες μας και θεωρεί ότι θα είχαν απήχηση το 2024. Το πρώτο είναι το “Wipeout”, το τηλεπαιχνίδι περιπέτειας που είχαμε δει στο παρελθόν με παρουσιαστές την Ελένη Καρποντίνη στον πρώτο κύκλο και τον Γιώργο Λιανό στον δεύτερο. Μάλιστα, μαθαίνω, πως αν τελικά πάρει το πράσινο φως, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δούμε και celebrities. 

  • Το δεύτερο είναι το τηλεπαιχνίδι “Ποιος είναι πιο έξυπνος από έναν 10χρονο” που βλέπαμε με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων που ενήλικες με τη βοήθεια 10χρονων μαθητών προσπαθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων και να κερδίσουν χρήματα.

Για να δούμε τι από όλα αυτά θα δούμε, καθώς όλα χωράνε δύσκολα. Το σίγουρο είναι ότι η μυθοπλασία θα περιοριστεί, ενώ σε αναμονή βρίσκεται τόσο το “Your face sounds familiar”, όσο και οι “Προδότες”. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκτήστε την όραση της γάτας όταν οδηγείτε νύχτα

Ευαγγελία Μουμούρη – «Είχα πάρει σουτιέν της μαμάς και έβαζα χαρτί κουζίνας»