in

ΑΝΤ1 Παρασκήνιο – Τι σχεδιάζει το κανάλι από Σεπτέμβρη για την prime time;

Με προσεκτικές κινήσεις προσπαθεί ο ΑΝΤ1 να “χτίσει” την prime time της νέας σεζόν, καθώς αυτή είναι το μεγάλο στοίχημα. Η τρύπα έτσι και αλλιώς στην απογευματινή ζώνη ανάμεσα στο “Ρουκ Ζουκ” και στο “5χ5” θα καλυφθεί με τις αυτοτελείς δικαστικές ιστορίες που έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κάλλη.

Στην prime time τώρα τα σιγουράκια είναι τα εξής: Η νέα σειρά εποχής μυστηρίου “Gran Hotel” (προχωρά κανονικά) που θα προβάλλεται όπως όλα δείχνουν Δευτέρα – Πέμπτη στο slot 21.00-22.30. Η “Μάγισσα” θα ακολουθεί τις Δευτέρες και τις Τρίτες στο 22.30 – 00.00. Μαθαίνω ότι ψάχνουν ακόμα στον ΑΝΤ1 δύο σειρές, με τη μία να είναι σίγουρα κωμωδία. Η μία θα καλύψει το slot 22.30 – 00.00 τις Τετάρτες και τις Πέμπτες και η άλλη θα τοποθετηθεί την Παρασκευή στις 21.00.

Αυτά πάντα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό. Αναζητείται σόου για τις Κυριακές (πλέον το “Y.F.S.F” έχει λίγες πιθανότητες να προχωρήσει), ενώ το “Με το δεξί” του Σπύρου Σούλη προορίζεται είτε για την prime time του Σαββάτου, είτε για τις Παρασκευές μετά τις 22.00.

Υπάρχει ένα ερωτηματικό για τους “Προδότες” αν θα πάρει το πράσινο φως, αλλά και για το “World Party” (ή οτιδήποτε άλλο κάνει ο Τανιμανίδης στο πρώτο μισό, γιατί στο δεύτερο έχει “κλειδώσει” το “Dragons Den”.

Μέσα στον Απρίλιο θα πρέπει όλα αυτά να έχουν ξεκαθαρίσει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκαλυπτικό – Μένει η Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA παρά την πρόταση του ΣΚΑΙ

Τρέμε Τούρκε – Ο Στέφανος Κασσελάκης παρέλασε στην Θήβα