in

ΑΝΤ1 – Νέα καθημερινή σειρά στην απογευματινή ζώνη; Όλο το ρεπορτάζ…

Νέα καθημερινή σειρά ψάχνουν στον ΑΝΤ1 ώστε να ενταχθεί από Γενάρη (μην σας κάνει εντύπωση να τη δούμε και από τέλη Νοέμβρη αν τα πράγματα δυσκολέψουν), ώστε να δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου. 

  • Το “5χ5” φαίνεται να μην φέρνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και το τμήμα του δελτίο ειδήσεων γκρινιάζει (δικαιολογημένα) για έλλειψη στήριξης με δυνατό πρόγραμμα να προηγείται στη ζώνη 6-7. Ίσως μέσα στις επόμενες μέρες να “κλειδώσει” και το φορμάτ το οποίο θα διασκευαστεί στα ελληνικά, ενώ μαθαίνω ότι θα επισπευθούν οι διαδικασίες, ώστε να υπάρχει και το ενδεχόμενο να μπει και πολύ νωρίτερα στη “μάχη” σε περίπτωση που τα νούμερα δεν δουν άνοδο.

Όσο για το “5χ5”, υπάρχει ο κίνδυνος της διακοπής αλλά αν καταφέρει να βρίσκεται έστω και λίγο πάνω από το “Πιο μεγάλο παζάρι” και το “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” και άρα δείξει ότι έχει μία σχετική δυναμική, τότε μπορεί να μετακινηθεί είτε πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, είτε μία ώρα πριν από την ώρα που το βλέπουμε τώρα (δηλαδή ανάμεσα σε “Ρουκ Ζουκ” και στη νέα σειρά. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τροχαίο στον Κηφισό – Νεκρός οδηγός μηχανής σε καραμπόλα

Έγκλημα στην Αρτέμιδα – Βρέθηκε όπλο που σχετίζεται με το φονικό.