in

Η βόμβα του Μικρούτσικου για Λιάγκα και Αρναούτογλου και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε χθες μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” πως έχει ακούσει πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 να επιστρέψει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο 10-1 και να προηγείται στο 8-10 ο Γιώργος Λιάγκας. 

 

Μετά από αυτά ξεκίνησα τα τηλέφωνα στα στελέχη στο Μαρούσι και έχουμε τα εξής:

  • Αυτό το πλάνο έχει πέσει πολλές φορές στο τραπέζι, αλλά το μπλοκάρει συνεχώς ο Γιώργος Παπαδάκης που θέλει το “Καλημέρα Ελλάδα” να ολοκληρώνεται στις 10 παρά. Βέβαια, μπορεί κάποια στιγμή να πεισθεί ότι αυτό θα βοηθήσει συνολικά την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.
  • Το 8-10 για τον Λιάγκα δεν παίζει. Το 9-11 και να ακολουθεί δίωρο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με άλλο πρόσωπο υπάρχει ως πιθανότητα. Για τον Λιάγκα αυτό θα ήταν και το ιδανικό σενάριο.
  • Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συζήτηση ΑΝΤ1 – Αρναούτογλου για πρωινό παρά μόνο για τον “Εκατομμυριούχο” και το “2night show” χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το δεδομένο στο μέλλον.
  • Στον ΑΝΤ1 καίγονται αυτό τον καιρό να βρουν μία γυναίκα που να φέρει και νούμερα και χρήματα, καθώς ο Λιάγκας πετυχαίνει μόνο το πρώτο. Αν δεν βρουν κάτι αξιόλογο, δεν αποκλείεται ο Λιάγκας να μείνει στο 10-1.

 

Το σίγουρο είναι πως του χρόνου θα έχει σημαντικό ρόλο μία γυναίκα. Ακόμα δηλαδή και ο Αρναούτογλου να κάνει πρωινό μετά από δίωρο infotainment πρόγραμμα με τον Λιάγκα, θα έχει δίπλα του ισχυρή παρτενέρ γένους θηλυκού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. ο λιαγκας και ο αρναουτογλου ακομη και 90% να κανουν τηλεθεαση εμπορικη τοποθετηση σε τετοια εκπομπη αντρας δε μπορει να κανει. μονο γυναικα μπορει να χρειαστει τα εμπορικα αυτης της ζωνης. και τα εμπορικα σημαινει λεφτα.

Νεκρή η Γεωργία Μουράτη – Ο σύντροφος του θύματος βίαζε την αδερφή του. Στο φώς η μήνυση

«Ενέδρα» έστησαν οι δράστες στην Γεωργία Μουράτη – Την έδεσαν, την φίμωσαν και την σκότωσαν