in ,

LOLLOL CryCry

ΑΝΤ1 – Αυτή είναι η οριστική απόφαση για το «5χ5»

Ήταν το επικρατέστερο σενάριο, αλλά η απόφαση οριστικοποιήθηκε. Το «5χ5» ούτε «κόβεται», ούτε «παγώνει». Υπάρχει κανονικά στον σχεδιασμό του ΑΝΤ1 για τον Σεπτέμβριο.

  • Δεν είναι ακριβό, έχει δυναμική σαν φορμάτ, έχει έτοιμη ομάδα παραγωγής και κυρίως στον ΑΝΤ1 εκτιμούν ότι η πτώση στην τηλεθέαση έχει να κάνει με τον κουρασμένο τρόπο παρουσίασης του Μάρκου Σεφερλή.

Δύο πράγματα απομένουν: Να οριστικοποιηθεί το πρόσωπο που θα το αναλάβει και να αποφασιστεί η ζώνη προβολής. Για το πρώτο θέμα, επικρατέστερα θεωρούνται αυτή τη στιγμή τρία πρόσωπα, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τόνι Σφήνος και ο Σάββας Πούμπουρας. Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να παρθεί και η τελική απόφαση.

  • Όσο για τη ζώνη προβολής, φαίνεται να προχωρά το σενάριο υλοποίησης τοποθέτησης της καθημερινής δραματικής σειράς «Γυναίκες της φωτιάς» πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Κατά πάσα πιθανότητα το «5χ5» «κλειδώνει» αμέσως μετά το «Ρουκ Ζουκ» στο slot 16.00-17.00, καθώς η Σοφία Αλιμπέρτη με το «Ζήσε Αλλιώς» πάει Σαββατοκύριακο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η ταχυδρόμος βρήκε νεκρή την Κυριακή Χριστοδούλου στην αυλή του σπιτιού της

Η Ανθή Βούλγαρη με μαγιό σε παραλία που θα… συζητηθεί (Εικόνα)