in

LoveLove OMGOMG

Αννούλα Φλωρινιώτη – «Δεν ξέρω για πόσο θα νοσηλευτεί ο αδερφός μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε η Αννούλα Φλωρινιώτη. Η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη, με αφορμή την περιπέτεια που περνά ο αδελφός της, Νίκος Φλωρινιώτης, τις τελευταίες ημέρες.

«Ο Νίκος είναι στο νοσοκομείο. Έκανε μία εξέταση που τον πείραξε, είχε παρενέργειες, ζαλιζόταν και έκανε εμετούς στο σπίτι. Φοβηθήκαμε και τον πήγαμε προληπτικά για να γίνει καλά, διότι αγχωθήκαμε», αποκαλύπτει η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον αδελφό της.

«Με ρωτάνε κάθε μέρα πώς είναι το παιδί, όλοι με παίρνουν τηλέφωνο… μετά από αυτά που έχω περάσει φέτος, έχω φοβηθεί να λέω ότι είμαι καλά», εξομολογείται στη συνέχεια διευκρινίζοντας ότι δεν έχει ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς για το πόσο θα μείνει ο αδελφός της στο νοσοκομείο.

 

«Ο Νικολάκης είναι ο πιο χαδιάρης της οικογένειας. Επειδή έχουμε και αρκετά χρόνια διαφορά, τον είχα σαν την κούκλα μου. Εγώ τον διάβαζα, εγώ τον πήγαινα σχολείο, εγώ τον πήγαινα στις κούνιες, ήμουν όλοι μέρα μαζί του με το καρότσι», θυμάται η Αννούλα Φλωρινιώτη στη συνέχεια.Όπως είναι λογικό, η Αννούλα Φλωρινιώτη δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί και για τον θάνατο του πατέρα της το περασμένο καλοκαίρι.

«Υπήρξα η μεγαλύτερη θαυμάστρια του πατέρα μου. Θεωρούσα ότι ήταν ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου και ο πιο καλός πατέρας, ακόμα και τώρα προς το τέλος», παραδέχεται χαρακτηριστικά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γεωργία Μπίκα – Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 25χρονη – Τι απαντά;

Νεκρός ο ζωγράφος Μιχάλης Μακρουλάκης