in

Άννα Κουρή – «Μεγάλος μύθος ότι βγάλαμε λεφτά από τους Μεν και Δεν»

Η Άννα Κουρή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο αυτή την εβδομάδα. Σε αυτήν, η γνωστή ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και τη συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα στο επιτυχημένο σίριαλ «Οι μεν και οι δεν» του ΑΝΤ1.

Μέσα από τους «Μεν και τους Δεν» αγαπηθήκατε πάρα πολύ, τι σας χάρισε και τι σας στέρησε αυτό το πετυχημένο σίριαλ;

Η επιτυχία και η συνεχής επανάληψη των «Μεν Και Δεν» μου χάρισαν αναγνώριση αλλά και περιορισμό στην γκάμα των ρόλων που θα μπορούσα να παίξω. Ευτυχώς που υπάρχει το θέατρο και μου δόθηκε η δυνατότητα να εκφραστώ σε διαφορετικούς ρόλους. Βλέπετε κι εσείς οι δημοσιογράφοι 30 χρόνια μετά μου κάνετε ακόμα ερωτήσεις γι’ αυτό το σίριαλ.

Θα ήσασταν θετική στο να γίνει η σειρά αυτή remake;

Ναι και όχι. Από τη μια μεριά θα είχε ενδιαφέρον η εξέλιξη των χαρακτήρων τόσα χρόνια μετά κι από την άλλη, αν γινότανε μεγάλη επιτυχία πάλι, που είναι και το πιο πιθανό, δεν θα με παίρνουν πια τα χρόνια να ξεφύγω (γέλια). Μια λύση προτείνω, χαριτολογώντας, να κάνω μια συμφωνία όπου θα γινότανε το remake, αλλά συγχρόνως συμβόλαια για πρωταγωνιστικό ρόλο σε δραματική σειρά!

Μέσα από αυτή τη σειρά, καταφέρατε να βγάλετε πολύ καλά χρήματα, για παράδειγμα ακόμη και να αγοράσετε ένα σπίτι;

Μεγάλος μύθος ότι βγάλαμε λεφτά από τη σειρά, γιατί όταν μας προσλάβανε, ήμασταν άγνωστοι στο πλατύ κοινό, οπότε μας πήραν με λίγα χρήματα. Οι αυξήσεις που γίνανε στα δυο επόμενα χρόνια που πετούσε η σειρά, ήταν πάντα βάση του αρχικού μισθού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Όντως δεν έβγαλε λεφτά…Πριν μερικούς μήνες το αυτοκίνητο της όντως παλιό έμεινε στην Ασκληπιού…τα κακάρωσε τελείως….Οπότε αλήθεια η γυναίκα λέει…Δεν είναι όλοι εκατομυριούχοι απο το επάγγελμα…

Ο διασωθείς μηχανικός του πλοίου αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε το πλήρωμα

Ματίνα Νικολάου – «Μου λείπει η Βάνια και η εκπομπή μας, ήταν μεγάλη ψυχοθεραπεία»