in

OMGOMG AngryAngry

Ανήλικος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μαθητές και καθηγητές – Κάρφωσε τον Ιστορικό στο μάτι (φωτο)

Έφηβος επιτέθηκε εναντίον καθηγητών και μαθητών με μαχαίρι στην πόλη της νότιας Ισπανίας Χερέθ ντε λα Φροντέρα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Efe επικαλούμενο την τοπική αστυνομία. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας, πρόκειται για έναν 14χρονο ο οποίος επιτέθηκε σε καθηγητές και μαθητές σε Ινστιτούτο της περιοχής. 

  • Αναφορές κάνουν λόγο για 3 καθηγητές τραυματίες και 2 μαθητές. Ένας καθηγητής Ιστορίας έχει τραυματιστεί στο μάτι. Ο 14χρονος έχει συλληφθεί. Ένας ανήλικος συνελήφθη αυτήν την Πέμπτη στη Χερέθ ντε λα Φροντέρα (Κάντιθ) αφού τραυμάτισε με μαχαίρι πολλούς δασκάλους και μαθητές σε δημόσιο γυμνάσιο της πόλης, στη συνοικία San José Obrero.

Όπως ανέφερε η Αστυνομία, τα γεγονότα σημειώθηκαν στις 8:25 το πρωί όταν ήρθε ένα τηλεφώνημα που ειδοποιούσε ότι υπήρχε ένοπλος που επιτέθηκε στους υπόλοιπους μαθητές και καθηγητές στο ινστιτούτο. Ο δράστης, κρατούσε δύο μαχαίρια και επιτέθηκε σε τρεις δασκάλους και δύο μαθητές, οι οποίοι έχουν ήδη μεταφερθεί σε διαφορετικά ιατρικά κέντρα. Όλοι τους έχουν υποστεί τραύματα «διαφορετικής σοβαρότητας», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι οποίες διευκρίνισαν ότι τα κίνητρα της επίθεσης είναι ακόμη άγνωστα.

  • Στην περιοχή έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα και αστυνομία. Το ίδρυμα, το οποίο είναι ήδη υπό έλεγχο, έχει εκκενωθεί και οι υπόλοιποι φοιτητές έχουν παραμείνει στον προαύλιο χώρο του κέντρου, το οποίο διέκοψε τα μαθήματα αυτή την Πέμπτη.

Ο φερόμενος δράστης, ο οποίος θα μπορούσε να κατηγορηθεί για το αδίκημα της επίθεσης για ηλικία άνω των 14 ετών, κρατήθηκε επιτόπου με όπλα στην κατοχή του και κρατείται υπό αστυνομική κράτηση για λόγους προστασίας μέχρι να ολοκληρωθεί η αναφορά και να τεθεί στη διάθεση του Εισαγγελία Ανηλίκων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

ΑΝΤ1 – Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν αλλάζει ώρα η “Μάγισσα”…

Μόνο ΕΔΩ – Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΙ για τους “Πανθέους”…