in

CuteCute

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση – Το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης και όλη η αλήθεια

Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας θέλει τη Δήμητρα Βαμβακούση να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την ίδια ώρα που οι δυο τους τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.Όσοι βρέθηκαν στον γάμο του ζευγαριού στις 24 Σεπτεμβρίου έκαναν focus στη κοιλίτσα της προκειμένου να διαπιστώσουν και εκείνοι αν όντως ίσχυαν οι φήμες που ήδη κυκλοφορούσαν περί εγκυμοσύνης της.

  • Εκείνη πάντως, στις 24 Σεπτεμβρίου που έγινε ο γάμος στον Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό φρόντισε να μη χαρίσει ούτε μία φωτογραφία της με εκτεθειμένη την κοιλίτσα της, βάζοντας μπροστά συνήθως τη νυφική ανθοδέσμη που ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακή.Όσο για την αντίδρασή της όταν είχε ερωτηθεί για τις φήμες εγκυμοσύνης, η Δήμητρα Βαμβακούση δεν είχε κρύψει την ενόχλησή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το έχω ξαναπεί. Δε θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής. Όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μια γυναίκα πρέπει να σκέφτονται πρώτα: αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει τύχει, μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;»

Πάντως, η πρώην Survivor Ειρήνη Κολιδά που ήταν καλεσμένη στον γάμο, είχε φανεί σίγουρη για την εγκυμοσύνη της νύφης λέγοντας στην κάμερα μετά τον γάμο του ζευγαριού: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».Σημερινό δημοσίευμα της Real αναφέρεται στην εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση που θα κάνει μπαμπά για πρώτη φορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε περίοδο πένθους μετά την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας, Ουρανίας, η οποία έφυγε από τη ζωή μόλις μία μέρα μετά τον γάμο του ζευγαριού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βόμβα στον ΣΚΑΪ με Survivor – Τελεσίγραφο Αλαφούζου σε Ατζούν – Ακυρώνονται τα συμβόλαια των παικτών!

Πώς περιγράφει την κατάσταση στο Ισραήλ ο Ηρακλειώτης διπλωμάτης Μιχάλης Βρεττάκης