in

OMGOMG WTFWTF

Ηλιάδη για Γκέντσογλου – «Ο γιος μου ούρλιαζε και χτυπιόταν για τον μπαμπά του»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μίλησε για την πρεμιέρα του Survivor 2024, αλλά και για τον Σάββα Γκέντσογλου, που βρίσκεται στο παιχνίδι.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις αντιδράσεις του γιου τους όταν τον είδε στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι της έγινε κι εκείνης πρόταση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως τον περίμενα, όπως ήξερα ότι θα είναι, ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους και πολύ γρήγορος. Χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα να μπαίνει με τέτοια διάθεση από τον πρώτο αγώνα. Ο γιος μου ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω χτυπιόταν, ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για τον μπαμπά του. Είχαμε κάνει φαν κλαμπ και φωνάζαμε όλοι στο σπίτι. Πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

«Ήμασταν 10 μέρες μαζί, περάσαμε τις γιορτές μαζί, είναι πολύ ωραίο αυτό και για τα παιδιά. Το συζητήσαμε όλοι μαζί όλο αυτό και του έβαλα κι εγώ την ιδέα να πάει. Όταν αποχώρησα από το Celebrity είχα την πρόταση για το Survivor. Όμως μου ήταν δύσκολο να γυρίσω για 20 μέρες και να μην προλάβω να δω τα παιδιά μου και να κάνω τις δουλειές μου. Είπα γιατί δεν το λέτε στον Σάββα που του αρέσει το project. Του έκανα κι εγώ πλύση εγκεφάλου να πάει. Ευτυχώς που πήγε», ανέφερε αποκαλύπτοντας πως η ίδια το έχει μετανιώσει που αρνήθηκε την πρόταση.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θλίψη και ερωτήματα για το θάνατο του 4χρονου αγοριού – «Δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας» λέει η θεία του

Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα, τσουχτερό κρύο και ισχυρά μποφόρ από Τρίτη