in

Αγγελική Δαλιάνη – «Με τάραξε! Πολύ άγχος, πολλή πίεση. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου»

«Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Είχαμε 15ωρα γυρίσματα, ήταν μία καθημερινή σειρά, τελείως προσωποκεντρική κι εγώ δεν είχα μεγάλη εμπειρία. Το 2005 τελείωσα τη σχολή, τέλη του 2006 ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Στην αρχή το βρήκα πολύ ιντριγκαδόρικο όλο αυτό, ήταν πολύ ελκυστικό όταν πρέπει να αλλάξεις τελείως για έναν ρόλο», είπε αρχικά η Αγγελική Δαλιάνη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας μέσα από το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Μαρία η Άσχημη».

  • Ενώ πρόσθεσε: «Με άγχωσε η ξαφνική δημοσιότητα. Με ακολούθησε μία φορά ένας παπαράτσι από του Γκύζη μέχρι τα πλατό στα Σπάτα, για να με φωτογραφήσει πώς είμαι στην πραγματικότητα. Έλεγα: Παναγία μου, εγώ και η Νταϊάνα. Κάποια στιγμή διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες μου από τη δραματική σχολή. Η συμφωνία με το κανάλι ήταν να πηγαίνω στις εκπομπές ως ρόλος, απαντούσα σαν να είμαι η Μαρία».

Σχετικά με τον γιο της και την πρόωρη γέννηση του, δήλωσε: «Με τάραξε. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, κάτι που δεν το περιμένεις. Επειδή όμως τα πράγματα πήγαιναν μέρα με τη μέρα καλύτερα, αυτός ήταν ένας λόγος για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Πολύ άγχος, πολλή πίεση, γυρνάς στο σπίτι χωρίς παιδί, έχεις την αγωνία του τι θα γίνει, έχεις ενοχές».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Θυμάμαι τις παρακεντήσεις που μου έκαναν και ούρλιαζα, τους γονείς μου να κλαίνε»

Κιλκίς – Έτσι ξυλοκόπησαν με μπουνιές και κλωτσιές τον οδηγό του λεωφορείου…