in

Ανδρομάχη – Θα ξαναπήγαινε στη Eurovision;

Η Ανδρομάχη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη Σόνια Μαγγίνα, όπου μίλησε για τη Eurovision, τονίζοντας πως θα ήθελε να ξαναπάει στον μουσικό διαγωνισμό.

  • Προτού ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι, είχες διερευνήσει άλλες επιλογές;

Πάντα αυτό ήθελα να κάνω. Έδωσα ωστόσο, εξετάσεις και πέρασα στη Γερμανική Φιλολογία, αλλά ο στόχος ήταν να περάσω σε πανεπιστήμιο στην Αθήνα για να μπορέσω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Πέρασα, ήρθα και στους δύο μήνες άρχισα να δουλεύω σε ρακομελάδικα και μετά ήρθαν όλα όπως ήρθαν.

  • Στη Eurovision θα ξαναπήγαινες;

Εννοείται! Είναι μια γιορτή, είναι η μουσική όπως θα έπρεπε να είναι παντού και πάντα, αυτό που ενώνει τον κόσμο. Η Eurovision εκφράζει απόλυτα τη φράση «love is in the air», υπάρχει αγάπη παντού, τη νιώθεις, την εισπράττεις. Όλοι είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά, ενώ το κοινό έρχεται με αυθεντικά καλοπροαίρετα συναισθήματα για όλες τις συμμετοχές. Όσοι άνθρωποι από το εξωτερικό με ακολούθησαν τότε, συνεχίζουν να ακούν τα τραγούδια μου και κάνουν σχόλια με αγάπη. Μπορεί τα τραγούδια μου να είναι στα ελληνικά και να μην καταλαβαίνουν τους στίχους, αλλά μου μιλούν για τη μουσική τους και με στηρίζουν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρήτη – Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστριας από τους φίλους της στην Χερσόνησο

Το σατανικό σχέδιο γυναίκας – Οργάνωνε την δολοφονία του συζύγου της για να ζήσει με τον εραστή της