in

CuteCute

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος – Κατεβαίνει υποψήφιος στην Αρτέμιδα και θα… σαρώσει

Μπορεί να διαφωνείς μαζί του. Με τον τρόπο του. Τις τηλεοπτικές ατάκες του. Μπορεί να είναι έντονος αλλά είναι δίκαιος. Δεν είναι λασπολόγος και δεν είναι λαμόγιο. Όπως άλλοι τάχα μου δήθεν σοβαροί δικηγόροι. Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ο οποίος ασκεί μάχιμη δικηγορία αναλαμβάνοντας σοβαρές που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία αποφάσισε να δοκιμαστεί στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Και το κάνει στον τόπο του.

 

  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αρτέμιδα. Εκεί που ο πατέρας του υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου των Πετρωτών πριν ακόμα δημιουργηθεί – ελέω Καποδίστρια – ο δήμος Σπάτων Αρτέμιδος και διετέλεσε και γενικός διευθυντής στο Υπουργείο Παιδείας. Πλέον ασχολείται με την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή τους.

Στον γιό του Ανδρέα έχει μεταλαμπαδεύσει την άμεση επίλυση των προβλημάτων του Δήμου είτε είναι νομικά θέματα που αφορούν όλους τους δημότες είτε είναι κοινωνικής φύσεως για τα οποία μάχεται με πάθος για το δίκαια αιτήματα των δημοτών.

 

Ανθρώπους αυτοδημιούργητους και επαγγελματικά ανεξάρτητους, όπως ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, χαιρόμαστε να τους βλέπουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πολλώ δε μάλλον οι μετέχοντες του συνδυασμού ΑΝΑΣΣΑ με επικεφαλής την ανεξάρτητη Άννα Ραφτοπούλου.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έκτακτο – Βρέθηκε η 18χρονη Πετρούλα. Το τηλεφώνημα στον πατέρα της

“Survivor” – Αυτός ήταν ο πιο ενοχλητικός παίκτης με το ροχαλητό. Ξυπνούσαν όλοι!