in

OMGOMG LoveLove

Ανδρέας Μικρούτσικος – «Μπήκαν στο σπίτι μου παράνομα τη νύχτα, ήμουν με τη Δήμητρα τότε»

Τη δική του εμπειρία με τους παπαράτσι περιέγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Super Κατερίνα. Ο γνωστός παρουσιαστής, με αφορμή τη σχετική συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ για τον τρόπο με τον οποίο οι φωτορεπόρτερ κάλυπταν στο παρελθόν ορισμένα γεγονότα, θυμήθηκε κάποια περιστατικά από την προσωπική του ζωή.

«Αν θέλεις πλέον να κρύψεις την προσωπική σου ζωή, κρύβεσαι. Οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν είναι όπως τότε που ήταν ο Ανδρέας και η Ελένη (Μενεγάκη), που ήταν οι παπαράτσι κάτω από το σπίτι τους. Δεν είναι τέτοιες εποχές πια», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμένα μπήκαν στο σπίτι μου παράνομα νύχτα. Δεν θυμάμαι τη χρονιά αλλά ήμουν με τη Δήμητρα (Ρουμπέση) πάντως. Μπήκαν και φωτογράφιζαν τον μικρό κήπο που είχα και σαλτάρανε. Είχα να πάω ένα ταξίδι και ήταν πολύ πρωινή η πτήση. Μόλις άνοιξα την πόρτα, αμέσως με έβγαλαν φωτογραφία. Μα 5 η ώρα το πρωί, ρε παιδιά;», ξεκίνησε να περιγράφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τον Χάρη Λεμπιδάκη τον γνώρισα στη Μήλο, από εκεί ξεκινήσαμε να λέμε περισσότερα, όταν τον πήρε κάπου το μάτι μου… τον είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε έρθει για μένα, για να με φωτογραφίσει. Για ποιον θα ερχόταν, για τον ψαρά;

Πηγαίνω, λοιπόν, και τον πιάνω και του λέω πολύ ευγενικά «σε παρακαλώ, δεν θέλω να με βγάζεις φωτογραφίες, αν κάποια στιγμή θελήσω να μιλήσω για κάτι, θα βγω και θα το πω». Μου λέει: ξέρεις, με έχουν στείλει από το περιοδικό», αφηγήθηκε στη συνέχεια στους συνεργάτες της εκπομπής.

«Και μάλιστα ζήτησα από το μαγαζί να τους ταΐσουν, γιατί ήταν ένα μικρό συνεργείο, και ήταν πληρωμένα από μένα», είπε κλείνοντας την ιστορία του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Και στον γάμο μου στην Κηφισιά, ενώ ετοιμαζόταν η νύφη, ήταν όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία ακριβώς έξω από την πόρτα και δεν βγαίναμε. Ευτυχώς έβρεξε και πάρα πολύ. Τους ρώτησαν αν θέλουν νερό, πορτοκαλάδα ή κάποιο γλυκό αλλά τους είπα ότι δεν πρόκειται να μπουν σε αυτή τη διαδικασία», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η χειρόγραφη απόδειξη δωρεάς σε τετράδιο «Άλλο άνθρωπο» και η δεσμίδα με το… λαστιχάκι

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – Εισαγγελική έρευνα για τον «Άλλο άνθρωπο»