in

LoveLove CuteCute

Αναβρασμός στον ΑΝΤ1 – Λιάγκας καλεί Μαλέσκου;

Οι τοίχοι στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 έχουν αυτιά και ακούνε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να λέγονται. Ένα από αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάποιες κουβέντες του Γιώργου Λιάγκα που δείχνουν να θέλει την επόμενη σεζόν να συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου. 

  • Άλλωστε, ο ίδιος πάντα σκέφτεται στις συνεργασίες του με εμπρηστικό τρόπο και πως θα μπορούσε μία εξέλιξη να προκαλέσει επικοινωνιακό αναβρασμό. Την Ιωάννα τη θέλει καθώς θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργηθεί μία ενδιαφέρουσα αντίθεση, αρκεί να είναι ξεκάθαρο ποιον ρόλο έχει ο καθένας.

Το ότι θα γίνει μανούλα είναι ένα μεγάλο συν για το ζήτημα των εμπορικών θεμάτων, ενώ μαθαίνω πως η συμπαρουσιάστρια που θα επιλεχθεί του χρόνου θα είναι σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής (επικαιρότητα, gossip, συνεντεύξεις). 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

15 Comments

  1. άπατοι θα πάνε. Καμμιά δεν μπορεί να ανεχτεί τις χοντράδες του Λιάγκα. Ίσως μόνο η Τσιμτσιλή που δεν εκνευρίζεται εύκολα και ανταπαντά

    • απατη θα παει η μαλεσκου με λιαγκα; διαφωνω. με κοπελες τυπου παπιλα, κορινθιου, δουκισσα, και αλιμπερτη θα παει απατος ο αντενα. η μαλεσκου ειναι χοτ εμπορικο ονομα λειπει ενα χρονο και παρολα αυτα παιζει καθε μερα σε ολα τα σαιτ. εχει πανω της ενδιαφερον και απασχολει τα μεσα οποτε με λιαγκα θα ηταν ταμαμ. θα ειχε και μαναφουκι.

  2. εμεις εδω μεσα τα γραφαμε ως τηλεθεατες απ οταν εφυγε η νομικου. η μαλεσκου επρεπε να ειναι παρτενερ λιαγκα. τηλεοπτικα ειναι διδυμο ακρως εκρηκτικο και θα ειχε ενδιαφερον ο κοσμος να δει κ ποτε θα αρπαχοτυν και τι θα πουν. μην ξεχναμε οτι ειναι εντονη σαν προσωπικοτητα η μαλεσκουτ κ το ιδιο ο λιαγκας. οποτε θα ειχανε και οι δυο ισχυρες παρουσιες. παντως σε σαιτ εχει γραφτει οτι η μαλεσκου εχει κανει διερευνητικη επαφη με αντενα. τωρα αν της ειπαν για λιαγκα ποιος ξερει..

  3. Μα ο Λιαγκας την ηθελε απο περυσι οι υπευθυνοι εκει δεν ακουγανε, μια χαρα θα τα πανε γιατι η Μαλεσκου δεν τσακωνετε για να κανει νουμερα , εχει σεβασμο , δεν γλειφει, λειτουργει αξιοκρατικα και δεν δημιουργει προβληματα , εχει ποιοτητα και νομιζω ο Λιαγκας της το αναγνωριζει. Απλα πρπει να μεινει ενα βημα πισω γιατι ειναι η περιοδος μαθησης για εκεινη

    • ο λιαγκας οντως την ηθελε και ειχε γραφτει σε σαιτ οτι την ειχε προτεινει στον αντενα. επισης ο ιδιος ο λιαγκας δημοσια ειπε πως ο ιδιος την εχει προτεινει σεδυο στελεχη και μαλιστα ειπε οτι αν ο ιδιος ηταν καναλαρχης τη μαλεσκου θα την ειχε στο καναλι του. εγω πιστευω οτι η μαλεσκου εκτος απο ναζιαρα και γατουλα μπορει ανετοτα να διαβασει και να σταθει διπλα του επαξια σε θεματα ενηεμρωσης. εγω το θεωρω εξαιρετικο βημα για την ιωαννα να μπει σε ενα μεγαλο καναλια σαν τον αντενα και να ειναι κ διπλα σε ενα λιαγκα με μεγαλη εμπειρια. μονο κερδισμενη θα βγει και επειδη ειναι γατα το ξερει και η ιδια οτι θα ητνα καλο τηλεοπτικα να ειναι μαζι με λιαγκα.

  4. και η γκολεμα σημερα μιλησε στο μεγκα και ειπε η μαλεσκου επιστρεφει στον αντενα. για να γραφεται τοσο σε σαιτ και να το λεει δημοσια και η γκολεμα καπου υπαρχει καπνος.. μακαρι να επιστρεψει η ιωαννα

  5. Ευτυχως δεν εχει το ψωνιστικο της Παπιλα, ουτε το επιπεδο. Η Μαλεσκου ειναι σοβαρη και αξιοπιστη και κυριως εχει ηθος , δεν θα εκανε ποτε την πουστια που εκανε η Παπιλα περυσι στον συνεργατη και φιλο της , να συζηταει κρυφα πισω απο την πλατη του για να παρει μονη της εκπομπη

    • η παπιλα δεν με κερδιζει. αντιθετα η ιωαννα ειναι πιο εντυπωσιακη τηλεοπτικη παρουσια. προφαβως ο αντ1 πηρε τωρα τη παπιλα γιατι δε θα μπορουσε να εχει τη μαλεσκου λογω εγκυμοσυνης. δοκιμασαν παπιλα την ειδαν να κανει 3-4% και λογικα ιουνιο θα την χαιρετησουν. τωρα αν παει η ιωαννα αντ1 σιγουρα υπαρχουν ανοιχτα ποστα. συμπαρουσιαστρια λιαγκα, τηλεπαιχνιδι 5χ5 και πρωινο σκ αν ανοιξει η ζωνη. αν ημουν μαλεσκου θα διαλεγα συμπαρουσιαση με λιαγκα. στρωμενη εκπομπη, ψηλα νουμερα και ενας λιαγκας με εμπειρια που θα παρει πολλα διπλα του η ιωαννα.

  6. Μπα με τίποτα δεν θα ανεχτεί χοντράδες Λιάγκα. Εδώ με το “κουκλίτσα ” τσίνισε και καλά έκανε. Ο Λιάγκας πετάει χοντράδες.
    Με τίποτα δεν ταιριάζουν

  7. Ο Λιαγκας ξερει που τον παιρνει και που οχι, η Μαλεσκου βαζει ορια τα οποια ο Λιαγκας θεωρω θα σεβαστει, αλλωστε ειναι πανεξυπνος . Η δε Παπιλα αρχοντοχωριατισσα μου κανει προσπαθει να δειξει κατι αλλο απο αυτο που ειναι , ουτε καλλιεργημενη την βρισκω , ουτε ταλαντουχα , ουτε εχει γκελ στο κοινο. Μια μετριοτητα αναμεσα σε τοσες αλλες , με μεγαλο στομα και ιδιαιτερα ματαιοδοξη . Επισης ειναι θρασεια , το να διεκδικεις δικη σου εκπομπη ερχομενη απο μια χρονια με μεσο ορο χαμηλοτερο του καναλιου , ειναι μεγαλο θρασος η δεν εχεις αυτογνωσια. Το να πληρωνεις εναν μανατζερ για να σου βρει δουλεια παρουσιαστριας ,ενω δεν εχεις ουτε τα χιλιομετρα ουτε την εμπειρια , ουτε το ταλεντο, αυτο ειναι απλα ψωνιστικο

Απολογείται σήμερα ο προπονητής Τάε Κβο Ντο που βίαζε ανήλικες μαθήτριές του

Φως στο μυστήριο της εξαφάνισης 17χρονης πριν από 13 χρόνια