in

CryCry

Αναβρασμός στο MEGA – Καθυστερεί η απάντηση του καναλιού στους Ρέππα-Παπαθανασίου

Χωρίς κωμική σειρά είναι πιθανό να δούμε το πρόγραμμα του Mega τον Σεπτέμβριο, αν δεν παρθούν σύντομα κάποιες αποφάσεις. Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει αποφασιστεί πως το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν, με το συγγραφικό δίδυμο να έχει καταθέσει στο κανάλι 3 προτάσεις μυθοπλασίας

  • Ακόμα όμως δεν έχει δοθεί απάντηση, παρά το γεγονός πως υπάρχει προφορική συμφωνία για συνεργασία των δύο πλευρών. Το ζήτημα είναι πως οι Ρέππας – Παπαθανασίου είναι γνωστό πως ζητάνε αρκετό χρόνο για να κάνουν γυρίσματα. Ο χρόνος πιέζει, καθώς αν ο στόχος είναι να βγει η νέα σειρά στο πρώτο μισό της σεζόν, το πρώτο «πάμε» θα πρέπει να ακουστεί το αργότερα μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

    • Εκτός από τους Συμπέθερους που ήταν μια φωτεινή εξαίρεση και είχε κάτι από τον παλιό καλό εαυτό τους, συγγραφικά έχουν πέσει πάρα πολύ. Τα καλύτερά τους σήριαλ παραμένουν οι Τρεις Χάριτες και Το Δις Εξαμαρτείν. Αμέσως μετά, οι Συμπέθεροι που ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη από αυτούς τους δύο. Σαν να ξαναγύρισαν στις χρυσές τους εποχές (early 90’s) σε αυτό το σήριαλ. Μετά το έχασαν πάλι εντελώς.

Το κοινό θέλει “πάρτι” τα Σαββατόβραδα – Πρώτος ο Κοκλώνης και το “Just the 2 of us”

Η άγνωστη οικογενειακή ιστορία πίσω από τον θάνατο του βρέφους στην Καβάλα