in

Ανατροπή στην κορυφή των στοιχημάτων για την Eurovision 2024 μετά τις τεχνικές πρόβες

Είχαμε μπει στην τελική ευθεία του διαγωνισμού με την Ελβετία να φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για τη νίκη στην Eurovision 2024, έχοντας το Nemo αφήσει πίσω του στην δεύτερη θέση την Κροατία με το “Rim Tim Tagi Dim” του Baby Lasagna.

Όπως σας είχαμε αναφέρει πολλές φορές, όλα αυτά αναμένονταν να μεταβληθούν με την έναρξη των προβών, όπερ και εγένετο με την Κροατία μετά την δεύτερη τεχνική της πρόβα να έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της και να ξεπερνά την Ελβετία.

Πρώτη θέση, λοιπόν για την Κροατία, με το “Rim Tim Tagi Dim” να θεωρείται ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό, αλλά και τη νίκη στο televoting του τελικού. Σχεδόν με ίδια απόδοση ακολουθεί η πάντα υπολογίσιμη Ελβετία, ενώ η Ιταλία έχει περάσει τρίτη και η Ουκρανία τέταρτη, αφήνοντας πίσω τους αμφότερες την Ολλανδία και τον Joost Klein που΄ φάνηκε να απογοήτευσε μετά την πρώτη του τεχνική πρόβα.

Η ελληνική συμμετοχή, με το Eurojackpot που είναι και χορηγός της ελληνικής συμμετοχής στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, μετά την πρώτη εξαιρετική πρόβα έχει βάλει τις βάσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Μάλμε της Σουηδίας και στην Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της να είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Μετά και με την δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας, όλα έχουν κυλήσει ομαλά και η ελληνική συμμετοχή ατενίζει με ιδιαίτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βοιωτία ΤΩΡΑ – Μυστήριο με το θάνατο 55χρονου. Βρήκαν σφαίρα στο στήθος του λίγο πριν τον θάψουν

Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Τι συνέβη;