in

AngryAngry CryCry

Ανατριχίλα – Η στιγμή που καταρρέει καρουζέλ. Τουλάχιστον είκοσι τραυματίες (Βίντεο)

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (6/5) στο λούνα παρκ «Orenpark» στη ρωσική πόλη Όρενμπουργκ όταν ένα καρουζέλ κατέρρευσε εν κινήσει. Η μηχανική βλάβη προκάλεσε τη συντριβή του καρουζέλ, τραυματίζοντας τουλάχιστον 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και παιδιά. Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές διερευνούν εάν το λούνα παρκ είχε ακολουθήσει τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας και ελέγχους. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο Δήμος να λύσει τη σύμβαση με το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης.

 

Το περιστατικό έχει εγείρει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των παιχνιδιών στο λούνα παρκ και την ανάγκη για αυστηρούς κανονισμούς για την αποφυγή τέτοιων ατυχημάτων. Το περιστατικό υπενθυμίζει τη σημασία της διασφάλισης της ασφάλειας των ατόμων σε δημόσιους χώρους, ιδιαίτερα σε χώρους διασκέδασης.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή και ανησυχία, με πολλούς ανθρώπους να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων και να ζητούν έρευνα για τα αίτια του συμβάντος. Προς το παρόν, οι αρχές εργάζονται για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των ανθρώπων που επισκέπτονται τέτοια λούνα πάρκα και να αποτρέψουν τέτοια ατυχήματα στο μέλλον.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δύσκολες ώρες για τον Παπακωνσταντίνου – «Αλέκο θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας»

Το κοινό θέλει “πάρτι” τα Σαββατόβραδα – Πρώτος ο Κοκλώνης και το “Just the 2 of us”