in

CuteCute CryCry OMGOMG

Ανατριχιάζει η μάνα της 14χρονης Χριστίνας – “Παλεύει η καρδούλα μου”!

Η Μαρία Αξιώτη–Γαρουφαλή δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το Νοσοκομείο Ρίου. Δεκατέσσερις ημέρες κοντά στη Χριστίνα της. «Παλεύει η καρδούλα μου» είπε στην «Πελοπόννησο», χθες το μεσημέρι.

 

Η κατάσταση της 14χρονης είναι σταθερή, στην ΜΕΘ Παίδων, έχοντας λάβει ειδική φαρμακευτική αγωγή κι όντας σε καταστολή, όλοι περιμένουν ένα θετικό «σήμα». Να στείλει ένα «σήμα» και να πει… «είμαι εδώ»!

 

  • Από τα ξημερώματα της προπερασμένης Κυριακής, οπότε και συνέβη το τροχαίο ατύχημα στο Ρίο η μαθήτρια είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το χτύπημα στο κεφάλι της, μετά τη σφοδρή σύγκρουση του δικύκλου στο οποίο επέβαινε με τον φίλο της Γιώργο, ήταν πάρα πολύ σοβαρό και πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρει.

Ήδη μετράμε 14 ημέρες μάχης από το κορίτσι, με τους γονείς της να προσεύχονται, και τον εντατικολόγο του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη να εφαρμόζει μεθόδους, με όσα «όπλα» έχει χαρίσει η επιστήμη και η σύγχρονη Ιατρική, κι όλη την Πάτρα να στέλνει τη θετική της ενέργεια και τις άπειρες ευχές.

 

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων είναι πολύ προσεκτικός στις αναφορές του. Γνωρίζει την δυσκολία που υπάρχει και εμφανίζεται συγκρατημένος. Όμως δεν το βάζει κάτω. Όπως δεν το έβαλε για κανένα παιδί. Και η ιστορία αναφέρει πως αυτή η ομάδα κάνει θαύματα.Με την Πάτρα να φωνάζει και πάλι: «Κάνε το θαύμα σου Ηλιάδη. Χριστίνα… στείλε το “σήμα” σου»!«Όλα τα μακάρι! Από όλον τον κόσμο δεχόμαστε μηνύματα για το παιδί» λέει η μητέρα, θέλοντας να στείλει χιλιάδες ευχαριστώ προς όσους προσεύχονται, αγωνιούν μαζί της για το παιδάκι της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λυσσάξτε ελεύθερα – Δείτε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στην παραλία

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμάστρια στην Μύκονο