in

AngryAngry

Ανατριχιαστική καταγγελία για απαγωγή δύο ανηλίκων σε πάρκο!

Καταγγελία για απαγωγή δύο ανηλίκων από άγνωστο άνδρα σε πάρκο στη Λευκωσία της Κύπρου, έχουν ενώπιον τους οι Αρχές. Ο άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, ζητούσε λύτρα για να τους αφήσει ελεύθερους, απειλώντας μάλιστα κατά της ζωής τους. Οι δύο ανήλικοι, ένας 16χρονος και μία 14χρονη, συνοδευόμενοι από τους κηδεμόνες τους, προέβησαν σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ότι είχαν απηχθεί από τον άγνωστο άνδρα.

  • Σύμφωνα με τα γεγονότα που έχουν ενώπιόν τους οι Αρχές, στις 20 Απριλίου, ο 16χρονος και η 14χρονη κατήγγειλαν ότι αλλοδαπός άνδρας τους κρατούσε παράνομα, μεταξύ των ωρών 5 και 8 το βράδυ.

Οι δύο περιέγραψαν τον άγνωστο άνδρα στις Αρχές, ενώ ανεφεραν ότι κράτησε τα κινητά τους τηλέφωνα και απαιτούσε να δοθούν λύτρα και συγκεκριμένα από 25,000 ευρώ για τον καθένα, από τις οικογένειες τους, διαφορετικά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, έλεγε ότι θα τους μεταφέρει στην επαρχία Αμμοχώστου και θα τους σκοτώσει. Οι δύο ανήλικοι ανέφεραν ότι πρόκειται για άνδρα ύψους περίπου 1,70, ο οποίος φορούσε φόρμα και είχε μακριά μαύρα μαλλιά.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των δύο ανηλίκων, ο άγνωστος άνδρας τους άφησε ελεύθερους γύρω στις 8 το βράδυ, ενώ κράτησε τα κινητά τους ζητώντας τους εαν θα ήθελαν να τους επιστραφούν, την επόμενη μέρα να συναντηθούν και να του δώσουν χίλια ευρώ έκαστος, προκειμένου να τους τα επιστρέψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν έρευνες, χωρίς ωστόσο ο ύποπτος να εντοπιστεί.

 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: reporter

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Την Παρασκευή η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ από τον πρωθυπουργό

Μυστήριο με την υγεία του Ερντογάν – Αναβολή στα εγκαίνια του Ακούγιου