in

CryCry

Αναγνωρίστηκε ο άντρας που εντοπίστηκε στη θάλασσα της Σύρου – Πρόκειται για τον…

Αναγνωρίστηκε από οικείο της, η σορός ανδρός που είχε εντοπιστεί και περισυλλεχθεί από το λιμενικό στο λιμάνι της Ερμούπολης πριν από λίγες ημέρες.

  • Συμφώνα με πληροφορίες του Cyclades24, αναγνωρίστηκε σήμερα το πρωί η σορός του άτυχου άνδρα, οποίος βρέθηκε στις 8 Μάιου από εργαζόμενους του Νεωρίου. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή, πρόκειται για τον 53χρονο αλλοδαπό τον οποίο αναζητούσαν οι συγγενείς του.

Και οποίος είχε απασχολήσει και τις αρχές καθώς είχε εκδοθεί Missing alert Και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Πρόκειται για ένα 53χρονο, του οποίου η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο λιμάνι της Ερμούπολης.

 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, εξακρίβωσαν τα στοιχεία του θύματος από τα οποία προέκυψε ότι το θύμα είναι αλβανικής καταγωγής. Εξάλλου αργότερα σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στη σορό του θύματος στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά. Η σορός βρίσκεται στον Πειραιά από χτες και η εξέταση θα «δείξει» τον τρόπο θανάτου και ενδεχομένως να προκύψουν και άλλα στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στις έρευνες των Λιμενικών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άντρας επιτέθηκε στην πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα

«Survivor Spoiler» – Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση