in ,

OMGOMG

“Αν το υπογράψεις τελείωσες”! – Γλίτωσε τελευταία στιγμή η Εύα Καϊλή. Φίλος θέλει να την καταστρέψει!

Με ένα πρόσωπο από την αρχαία τραγωδία του «Ευριπίδη» συνέκρινε την Εύα Καϊλή, την κατηγορούμενη Ευρωβουλευτή για το σοβαρό σκάνδαλο του Qatar Gate που έχει συνταράξει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο δικηγόρος της εν Ελλάδι, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Εν τω μεταξυ η ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την πανδημία της Covid-19 που αποφάσισε να καλέσει σε ακρόαση την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το ρόλο της στη διαπραγμάτευση της τρίτης και μεγαλύτερης σύμβασης με την Pfizer, αλλά και για τα γραπτά μηνύματα (SMS) που αντάλλαξε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, τον Άλμπερτ Μπουρλά, εβαλε το θεμα στην καταψυξη. Και μιλαμε τωρα για χοντρο πακετο , οχι για τα ψιλολογια της Καιλη
    σύμβαση της Pfizer με την πρόεδρο της Κομισιόν

  2. Η προεδρος της Κομισιον Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που καλεστηκε να λογοδοτησει για συμφωνίες της με τη Pfizer για την αγορά εμβολίων COVID-19, αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ , την εβγαλε καθαρη και το θεμα της θαφτηκε με συνοπτικες διαδικασιες.

    Η ηγεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων (CoP) την Πέμπτη (16/02) , όπου συμμετείχαν οι επικεφαλής όλων των πολιτικών ομάδων και ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, απερρίψε το αίτημα για δημόσια εξέταση και αποφασίστηκε να ζητηθεί από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να απαντήσει σε ερωτήσεις κατ’ ιδίαν… κάποια στιγμή στο μέλλον!

Δεν θα το πιστεύετε – Ποια είναι η μητέρα αυτής της κούκλας;

Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Ελευσίνα και Μάνδρα