Μπορεί οι περισσότεροι να εγκαταλείπουν την Αθήνα τον Αύγουστο, όμως η Βαλέρια Κουρούπη αποφάσισε να ζήσει την… άλλη πλευρά της πρωτεύουσας.
Η γνωστή ηθοποιός παρέμεινε στην άδεια πόλη και, αντί να γκρινιάξει για τη μοναξιά, φαίνεται πως την έκανε απόλαυση!
- Μέσα από μια σειρά στιγμών που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η ίδια αποκάλυψε πως οι «μοναχικές» ημέρες του Αυγούστου έχουν τελικά αρκετές μικρές πολυτέλειες.
- Η ησυχία, οι χαλαροί ρυθμοί, οι βόλτες χωρίς κίνηση, η παρέα των κατοικίδιών της, το διάβασμα, η γυμναστική αλλά και οι… ατελείωτες μπαλκονάδες φαίνεται πως έγιναν η προσωπική της καλοκαιρινή απόδραση.
Μάλιστα, όπως έγραψε, όταν η Αθήνα αδειάζει μπορεί κανείς να απολαύσει ακόμη και τα σύκα της γειτονιάς χωρίς… ανταγωνισμό, να κάνει ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι και να κυκλοφορεί στους δρόμους χωρίς να συναντά σχεδόν κανένα αυτοκίνητο.
Η Βαλέρια Κουρούπη θέλησε μάλιστα να στείλει και ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους έμειναν πίσω: «Αν σου τύχει μην τρομάξεις… Απόλαυσέ το!»
