in

OMGOMG

Κρήτη ΤΩΡΑ – Ο Νίκος σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και τον έκλεψαν (video)

Το απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα επί της Λεωφόρο Καζαντζίδη – Σταμάτησε να συνδράμει σε τροχαίο και του έκλεψαν το πορτοφόλι. Σταμάτησε να βοηθήσει τον φίλο του που τραυματίστηκε σε τροχαίο, ενώ άλλος βρήκε την ευκαιρία να αδειάσει το πορτοφόλι του, που είχε αφήσει στο όχημα του.

Γυναίκα που αντιλήφθηκε την κλοπή ενημέρωσε τον Νίκο που εκείνη τη στιγμή βοηθούσε τον τραυματισμένο φίλο του, με τον νεαρό να ακινητοποιεί άμεσα τον Αλγερινό.

  • Ο Νίκος Στειακάκης δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή. Ακινητοποίησε τον Αλγερινό και ενημέρωσε περιπολικό το οποίο περνούσε από το σημείο.

Όπως είπε, ο στόχος του ήταν να μην πέσει άλλος πολίτης θύμα του 43χρονου άνδρα. Πέρα από τα 150 ευρώ που αφαίρεσε από το πορτοφόλι του νεαρού, στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν πάνω από 1500 ευρώ, ένα κινητό και χειριστήριο γκαράζ, αντικείμενα που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Ο Αλγερινός συνελήφθη κατηγορούμενος για κλοπή και πλαστογραφία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, παρέδωσε στις αρχές διαβατήριο Γαλλικών αρχών το οποίο όμως ανήκει σε άλλον ενώ είχε απολεσθεί το 2018.

Για το video πατήστε  ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Άθλιος δολοφόνος σκότωνε γατάκια – Τα έπνιγε και τα έβαζε σε φούρνο μικροκυμάτων

Σε σοκ οι Λουόμενοι στην Θάσο – Είδαν 2 ανθρώπους να πνίγονται. Ο ένας 28χρονος