in

CryCry OMGOMG

Αμαλιάδα ΤΩΡΑ – Αυτός ήταν ο Ντίνος. Έπεσε νεκρός από χτύπημα… κεραυνού

Το μοιρολόι της τραγικής μάνας για το χαμό του παιδιού της, που ακουγόταν χθες στη συνοικία του Παπακαυκά στην Αμαλιάδα, λύγισε ακόμα και τους πιο δυνατούς.

  • Ο γιος της «έσβησε» μόλις στα 31 του χρόνια μετά από ηλεκτροπληξία. Όλα έγιναν χθες το πρωί. Ο αδικοχαμένος Ντίνος Καραγκιόζης, σύμφωνα και με τους αυτόπτες μάρτυρες, κεραυνοβολήθηκε, όταν έπεσε μέσα σε μια τάφρο που είχε ανοιχτεί για να πραγματοποιηθούν από εργολάβους του δήμου εργασίες για αποχέτευση, και ακούμπησε κάποια καλώδια που υπήρχαν μέσα στο λάκκο, στην προσπάθειά του να κρατηθεί από κάπου. Ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας… Ήταν όμως πολύ αργά, καθώς εκεί οι γιατροί, απλά διαπίστωσαν το θάνατό του. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από το τμήμα των επειγόντων περιστατικών, θύμιζαν κάτι από αρχαία τραγωδία… Οι δικοί του άνθρωποι συγκεντρώθηκαν εκεί κι αρνούνταν να πιστέψουν ότι ο Ντίνος, έφυγε για το αιώνιο ταξίδι.

 

  • Ο πατέρας του άτυχου Ντίνου, ο κύριος Δημήτρης, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», συντετριμμένος, ζητά δικαίωση για τον αδόκητο χαμό του παιδιού του… «Είναι δέκα ημέρες εδώ που έχουν σκάψει και άφησαν εκτεθειμένο το καλώδιο και έπεσε μέσα ο γιος μου… και αυτή τη στιγμή, ο γιος μου, δεν υπάρχει. Ζητάμε δικαιοσύνη… Αν δεν δικαιωθεί ο γιος μου, θα τον δικαιώσω εγώ μόνος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Οικογενειάρχης, άνθρωπος του μεροκάματου ο 32χρονος Ντίνος, που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τα φέρει βόλτα για να βγάλει τα προς το ζείν… Δύο παιδάκια, 3 και 10 ετών περιμένουν ακόμα το μπαμπά τους να γυρίσει σπίτι… Κανείς δεν είναι σε θέση να πιστέψει ότι ο Ντίνος δεν θα τα αγκαλιάσει ποτέ ξανά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυτά είναι τα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα – Ρέμος, Μαζωνάκης, Ρουβάς, Βανδή, Βίσση κ.α.

Αποκάλυψη για τον Ομπράντοβιτς – Πόσο κοστίζει το ρολόι που φορούσε στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)