in

Αλβανός Youtuber την «έπεσε» σε Βρετανό influencer και τις έφαγε στην μέση του δρόμου

Βρετανός influencer vs Αλβανός Youtuber σημειώσατε 1… Οι δυο τους έπαιξαν ξύλο έξω από εστιατόριο με τον ένα να ματώνει. Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Μαϊάμι, αφού ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε έναν Αλβανό Youtuber και έναν Βρετανό influencer.

Οι δυο τους είχαν ήδη μια κόντρα μέσω των social media και όταν συναντήθηκαν μετέτρεψαν το μέρος σε… ρίνγκ παίζοντας ξύλο.

Πρόκειται για τον Βρετανό HSTikkyTokky και και τον Αλβανό Zherka. Μάλιστα, όταν ξέσπασε ο καυγάς, μαζί με τον Βρετανό ήταν κι ένας φίλος του.

 

 

Ο HSTikkyTokky είναι ένας 22χρονος Βρετανός γυμναστής και είναι ευρέως γνωστός για τα βίντεο σχετικά με την καθημερινότητά του. Συνήθως προβάλει προγράμματα γυμναστικής και διατροφής για το κοινό του στο TikTok, ενώ μεταδίδει το περιεχόμενό του και στην πλατφόρμα Kick.

Ο Zherka είναι Αλβανο-Καναδός YouTuber και προσωπικότητα του Διαδικτύου.

Όπως φαίνεται, ο HSTikkyTokky ήταν σε ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι, όπου βρέθηκε και ο Zherka και αρχικά οι δυο τους λογομάχησαν.

 

 

 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ο Youtuber έσπρωχνε τον influencer και στην συνέχεια ακολούθησε πολύ ξύλο έξω από το κατάστημα στο πεζοδρόμιο και μάλιστα ο Βρετανός είναι εκείνος που μάτωσε τον αντίπαλό του. Ο καυγάς τους ήταν τόσο έντονος που πετάχτηκαν στον δρόμο μπροστά από τα αυτοκίνητα και χτυπιόντουσαν.

Ωστόσο στην συνέχεια επενέβησαν κάποια άτομα και τους χώρισαν. Το βίντεο με το ξύλο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου καταγράφηκε από κάποιον που βρισκόταν εκεί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός o σκηνοθέτης Δημήτρης Γιαμλόγλου – Πριν τέσσερις μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο

Χάρης Δούκας – Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων έκανε το επόμενο βήμα με την σύντροφό του