in

Αλλαγή πλάνου – Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη για τον Αργυρό

Αλλάζουν απ’ ότι έμαθα χθες το βράδυ τα πλάνα του Κωνσταντίνου Αργυρού για τις νυχτερινές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν. Ούτως ή άλλως ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει τελευταίος απ’ όλους λόγω του μεγάλου tour που ξεκινά στην Αμερική.

  • Στην Αθήνα θα είναι πίσω τον Δεκέμβριο αλλά και δεν θα ξεκινήσουν από την Πρωτεύουσα οι εμφανίσεις του. Φέτος θα ακολουθηθεί αντίστροφη πορεία και λίγο πριν τις γιορτές θα κάνει πρεμιέρα σε ανακαινισμένο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην Αθήνα θα κατέβει αρκετά αργότερα απ’ ότι μαθαίνω πιθανότατα μετά το Πάσχα.

    Ο λόγος είναι ότι δεν θα έχουν τελειώσει οι εργασίες ανακαίνισης του μαγαζιού στην Αθήνα καθώς χρειάζεται αρκετός χρόνος. Επίσης σημαντικό στοιχείο είναι πως δεν θα υπάρχει και καμία πίεση στη Θεσσαλονίκη καθώς τα περισσότερα μεγάλα ονόματα θα είναι εκείνη την περίοδο στην Αθήνα. Φέτος ο Αργυρός έχει βάλει μεγάλο στοίχημα: Μετά από πολλές σεζόν θα είναι επί της ουσίας μόνος του πλαισιωμένος από μικρότερα ονόματα.

  • Οπότε η συμπρωτεύουσα είναι μια πιο ασφαλής επιλογή σε μια χρονιά που οι προβλέψεις λένε πως τα νυχτερινά κέντρα δεν θα πάνε και τόσο καλά μετά το ξέφρενο πάρτι στη μετά κορονοϊού εποχή

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Λέτε να μας αποχαιρετήσει ο Μπακογιάννης ο Ντορογιός που θέλει να εκδικηθεί τους Αθηναίους που ορθώς δεν τον ψήφισαν, με μια συναυλία Ρουβά στην Ακρόπολη με κόστος 8000€ το δευτερόλεπτο? 🤣

Αλισβερίσι κοκαΐνης στον Βόλο – Συνελήφθησαν δύο άνδρες

Χανιά ΤΩΡΑ – Αυτός είναι ο νεκρός πιλότος