in ,

CryCry

«All star Survivor» – Ο Βασάλος, ο Χανταμπάκης και τα «κονέ» με άτομα της παραγωγής που φέρνουν νεύρα

Μεγάλος πόλεμος έχει ξεκινήσει στο Survivor με τους παίκτες που έχουν τις πλάτες της παραγωγής. Πόλεμος που δεν θα δούμε στις οθόνες μας αφού αυτά κόβονται μαχαίρι στο μοντάζ.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Χανταμπάκης γνωρίζει καλά μια κοπέλα από την παραγωγή η οποία ζει στην Αθήνα και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο ενώ και ο Κώστας Βασάλος έχε επίσης γνωστό άτομο μέσα. Μάλιστα τους γνωρίζουν από το πρώτο Survivor όποτε και ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις. Κάποιοι από τους παίκτες πήραν χαμπάρι τι συμβαίνει ενώ εντόπισαν και ατοπήματα, όπως να υπάρχει για παράδειγμα φαγητό στο δάσος για κάποιους.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ολοι τρωνε και απο οσο φαινεται δεν εχασαν γραμμαριο , μπορει καποιοι να τρωνε περισσοτερο αλλα ολοι τρωνε. Ο Χανταμπακης ειναι το ιδιο φιδι και χειροτερο απλα κρυβεται καλα τωρα πια , αλλα που και που του ξεφευγει καποια λεξη οπως πχ σκουπιδι. Η χοντρη κλικα που παιζει παρασκηνιακα και υπουλα ειναι, Μαριος , Κορο , Χανταμπακης και Σακης. Αυτοι θα φτασουν τελικο σιγουρα , ο Μπαρτζης παντως ειναι ο πιο συμπαθητικος μακαρι να παρει το επαθλο. Ο Πηλιδης επισης δεν δειχνει να ειναι τοσο καλος οσο θα ηθελαν πολλοι να ειναι, δεν ειναι διακιος στην κριση του και κραταει και αυτος πισινες

Τέμπη – Το σκυλάκι της Δάφνης και του Βάιου τριγυρνούσε στα συντρίμμια και τους αναζητούσε

Μετά το Πάσχα το τελικό ραντεβού Καγιά – STAR. Δεν θέλει το πρωινό αλλά…