in ,

LOLLOL CryCry

Αλήθεια τώρα; Έχασε το «Παζάρι» ο Βασάλος απ’ τον Βρεττούλη; Που καταντήσαμε

Και οι δύο όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές ήταν πολύ καλοί στο δοκιμαστικό για το «Πιο μεγάλο παζάρι».

 

 

  • Τελικά το χρίσμα του παρουσιαστή το πήρε ο Ηλίας Βρεττός. Δεν έκανε ποτέ το μεγάλο σουξέ στις πίστες και στη δισκογραφία ίσως τα καταφέρει τελικά στην τηλεόραση. Ο Βασάλος ήταν καλός και γι’ αυτό το λόγο τον έχουν στο stand by για άλλο πρότζεκτ στον Alpha.

 

Ένα action παιχνίδι που εξετάζουν γι’ αργότερα και ίσως αξιοποιηθεί σε αυτό. Εάν βέβαια δεχθεί ο ίδιος να περιμένει καθώς η πρόταση συνεργασίας με τον Ατζούν είναι πάντα πάνω στο τραπέζι.

 

 

Πάντως έχει ανοίξει μια πολύ μεγάλη συζήτηση με αφορμή την ανάληψη του «Παζαριού» απ’ τον Βρεττό. Ότι δηλαδή πλέον όλο και περισσότερες τηλεοπτικές θέσεις καταλαμβάνονται από ηθοποιούς, τραγουδιστές, πρώην παίκτες ριάλιτι αλλά όχι δημοσιογράφους. Και ναι it’s ok ίσως όταν πρόκειται για παιχνίδια και ριάλιτι αλλά για ζωντανές εκπομπές;Έχει αποδειχθεί πλέον πολλές φορές πως το youtube, το Instagram και το tik tok δεν αποτελούν προϋποθέσεις επιτυχίας για την τηλεόραση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Πότε κόβεται; Ως καλεσμένος σε εκπομπές, συνήθως, είναι από βαρετός μέχρι ανυπόφορος. Επίσης, στο J2US δεν πατούσαν νότα μαζί με Βαλαβάνη. Τέλος, μην ξεχνάμε ότι το ίδιο στέλεχος στο παρελθόν έδωσε εκπομπές σε Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη και ήθελε για παρουσιαστή του Β.Β. τον… Τσαλίκη.

Νεκρός ο Δημήτρης Πατρώνης– Κορυφαίος άλτης του ύψους

Υμμητός- Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός. Σχέδιο εξόντωσης της περιοχής