in

Άλιμος ΤΩΡΑ – Τραγικός θάνατος ηλικιωμένης γιατί δεν υπήρχε πρόσβαση για το ασθενοφόρο…

Προβληματισμό για την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους πολίτες και την υπευθυνότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκαλεί το τραγικό γεγονός που είδε το φως της δημοσιότητας.

  • Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του ACTION 24, μία ηλικιωμένη γυναίκα που έκανε το μπάνιο της σε παραλία του Αλίμου, αισθάνθηκε δυσφορία. Προκλήθηκε αναστάτωση και περίοικοι έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο.

Όμως, όπως διαπιστώθηκε, οι διασώστες του ΕΚΑΒ αδυνατούσαν να φτάσουν στο σημείο όπου βρισκόταν η λιπόθυμη γυναίκα διότι ο δήμος Αλίμου δεν είχε φροντίσει ώστε να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση και απρόσκοπτη διέλευση ενός οχήματος έκτακτης ανάγκης στην παραλία. Η πολύωρη καθυστέρηση, λόγω της δημοτικής αμέλειας, απέβη μοιραία για τη γυναίκα, η οποία δυστυχώς κατέληξε.

Όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο ACTION 24, ενώ άκουγαν τη σειρήνα του ασθενοφόρου που προσπαθούσε να προσεγγίσει το σημείο, δεν το έβλεπαν, διότι «ήταν κλειστή η είσοδος του Πεναρούμπια».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Δεν βλέπει ούτε με κυάλια τελικό Eurovision ο Βερνίκος – Με απευθείας ανάθεση του χρόνου η ΕΡΤ

Τελετή Στέψης Καρόλου – «Μετά Βαΐων και Κλάδων» η πρώτη Κυρία της Ουκρανίας Olena Zelenska