in ,

LOLLOL

Αλέξης Τσίπρας – Η χειμερινή του βουτιά και το… μήνυμα

Στην αποκάλυψη ότι είναι χειμερινός κολυμβητής είχε προχωρήσει πριν από λίγο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σήμερα, Κυριακή (19/2) έδωσε στη δημοσιότητα και τα «ντοκουμέντα», συνοδεύοντάς τα με ένα μήνυμα με νόημα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απόλαυσε σήμερα μία χειμερινή βουτιά στη θάλασσα, η οποία -σύμφωνα με τον ίδιο- «βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις».

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν και η σκυλίτσα Κάρμεν, η οποία, ωστόσο, δεν τον ακολούθησε στο μπάνιο του.

 

«Μια χειμερινή βουτιά βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πείσω την Κάρμεν να με ακολουθήσει…», έγραψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στο Instagram.

Όσο για τη φράση περί «καθαρών αποφάσεων», η εξήγηση φαίνεται ότι κρύβεται στη σύγκρουση που ξέσπασε σήμερα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Παύλου Πολάκη, σχετικά με το ψηφοδέλτιο Χανίων του κόμματος.

Οι αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα σε Instagram και TikTok

 

 

«Μια χειμερινή βουτιά πριν βουτήξουμε στα δύσκολα», έγραψε σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε TikTok ο κ. Τσίπρας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

94 Comments

  1. Ο Βραδυνός αυνανισμός μιας απελπισμένης ΣυριΖΑΙΑΣ και το αριστερό παιδί του λαού που κάνει βουτιές στην ιδιωτική πλαζ της βιλάρας του στο Σούνιο με 500 ευρώ μόνο το μήνα!!

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αριστερά πρόβατα μέχρι να σβήσει ο ήλιος(όχι ο πράσινος)

    • Εσύ είσαι απελπισμένος. Σε έχει φάει η μαλακία, βοϊδομούσχαρο. Εγώ καλοπηδιέμαι και γουστάρω.
      Εσύ κωλοχτυπιέσαι συνέχεια σαν υστερικός από την κακία σου, παλιομαλάκα. Δεν μου λες ρε γίδι κι εσύ και ο άλλος ο ζαβός. Αυτός είναι ο τρόπος σας να μιλάτε στις γυναίκες? Τολμάτε και μιλάτε εσείς για τραμπουκισμό όταν τμιλάτε τόσο αισχρά και χυδαία σε γυναίκες? Είστε αηδιαστικοί. Χλευάζετε τις εκδηλώσεις θαυμασμού και εκτίμησης για τον Αλέξη και εκφράζεστε σαν ψυχανώμαλοι αλλά για τις αντίστοιχες εκδηλώσεις σε αρχηγό άλλου κόμματος δεν βλέπω τις αντίστοιχες αντιδράσεις. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να μιλάτε έτσι? Κανείς. Σας έβρισα και μου μιλάτε έτσι? Όχι. Γιατί βγάζετε τόση χολή, κακία και κόμπλεξ στα θετικά σχόλια για έναν άνθρωπο από την στιγμή που δεν σας έβρισα. Έχετε πρόβλημα σοβαρό. Να πάτε επειγόντως σε τρελογιατρό, ψυχανώμαλοι. Αυτοί είστε. Αρρωστημένοι.

      • Δώσε πόνο!!! Αφού σε βρίζει χυδαία ο Σπύρος. Την ήθελε την απάντησή του.
        Μην ξεχάσεις να διαμαρτυρηθείς στο Νάσο γιατί επιτρέπει να αναρτώνται διαφορετικές απόψεις από εσένα! Απαράδεκτο!
        Τι στο καλό δημοκρατία έχουμε ή Συριζιστάν;

        • Ποιος τον έβρισε τον Σπύρο ρε μαλάκα; Αυτός με έβρισε. Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά. Εσείς βρίζετε πάντα γι’ αυτό βουλώστε το. Έχω δικαίωμα να σας απαντήσω όπως μου μιλάτε κανίβαλα μισογύνικα θρασύμια. Γαλαζιστάν έχουμε γενικά, αλλά στο site του Νάσου έχουμε Δημοκρατία, ευτυχώς. Ποια είναι είναι η διαφορετική άποψη ρε γίδι; Το μπούλινγκ, η προσβολή και η κακία; Ε; Άι στο διάολο μισογύνηδες. Όταν εσείς οι δύο βάζετε καρδούλες στον αρχηγό σας δεν σας έγραψε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο. Γαϊδούρια. Αποδείξατε το αηδιαστικό ποιόν σας. Ψυχίατρο, βλαμμένα. Λυσσάξατε απ’ το κακό σας.

        • Αντί να πεις στον Σπύρο να το βουλώσει και να πάρεις το μέρος μου, λες και μαλακίες από πάνω. Μόνο δυό blue κότες όπως εσείς τα βάζουν με μια γυναίκα και την βρίζουν ΧΥΔΑΙΑ πίσω απ’ το πληκτρολόγιο. Βρήκατε άνθρωπο όμως. ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ. ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΣ. Αλλά με τόσο χαζό μυαλό που έχετε, χτυπιέστε μόνοι σας… Πες μου τώρα ότι σας βρίζω ΧΥΔΑΙΑ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ. Έχω δίκιο. Χώνεψέ το και ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ. ΜΟΚΟ. 🤐

    • Σχόλια όπως αυτό του Σπύρου είναι βαθιά προσβλητικά και άδικα. Πόσο μάλλον όταν απευθύνονται σε μία γυναίκα. Θα σας παρακαλούσα να σβήσετε το συγκεκριμένο κατάπτυστο σχόλιο. Αν και εφόσον το σβήσετε, τότε μπορείτε να σβήσετε και τις απαντήσεις σε αυτό. Αλλιώς θα πρέπει να περάσουν όλες οι απαντήσεις.
      Σας παρακαλώ σβήστε το απαράδεκτο μισογύνικο σχόλιο του Σπύρου. Να είστε καλά! Σας Ευχαριστώ πολύ!🙏❤

      • Παρακαλώ πολύ κύριε Πρόεδρε, να σβηστεί από τα πρακτικά και να αποκλειστεί ο Σπύρος από αυτό το σάιτ και όλα τα ελληνικά σάιτ σχολιασμού.
        Δεν είναι δυνατόν το 2023 να μπορεί να σχολιάζει ελεύθερα ο κάθε Σπύρος!!!!
        ΥΓ.: εμάς εννοείται να μας αφήσετε να βρίζουμε την μάνα του, το σόι του και ότι έρθει στο ζαλισμένο κεφάλι μας.

        • Εσείς θέλετε να μας φάτε γι’ αυτό λυσσάτε έτσι εναντίον μας. Δεν θα σας αφήσουμε όμως. Θα σας φάμε πρώτα εμείς.

          • Αλλά είστε πάντα με τον άνθρωπο!!!!ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

            Τέτοια ρητορική μίσους ούτε ο Χίτλερ με τα ες ες δεν έκανε….

            Με αυτά βγήκατε κυβέρνηση άλλωστε(ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν)αλλά δε θα ξαναδείτε εξουσία ποτέ….Τραμπούκους και αλήτες που σπέρνουν τη διχόνοια και το μίσος δε θέλουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!

          • Η Τάνια έχει κλείσει τον καλλιτεχνικό της κύκλο. Ποιον δίσκο βρε ανόητε? Η γυναίκα έχει εξαιρετικά πλούσια δισκογραφία μέσα σε τέσσερις δεκαετίες (70’s, 80’s, 90’s, 00’s). Τώρα δεν την νοιάζει. Την έκανε την πορεία της. Καλά ότι δεν την συμπαθείς για ευνόητους λόγους αλλά δεν μπορείς να αμφισβητήσεις την τεράστια καλλιτεχνική της αξία. Δείχνεις εμπάθεια και άγνοια. Είναι θρύλος καλλιτεχνικά.

        • Πάντα τα λες αντίθετα. Εσείς θέλετε να αποκλείσετε κάθε διαφορετική άποψη, όχι εγώ. Γι’ αυτό κανιβαλίζετε όσους έχουν αντίθετη γνώμη κι ας μην σας ενοχλούν. Δεν σας κάνω όμως το χατήρι. Θα λέω ελεύθερα την άποψή μου.

    • ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΡΕ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕ ΠΑΠΑΡΑ? ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.
      Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΟΥΣΤ.

      • Ναι ρε φασιστόμουτρα. Βουλώστε το σας λέω! Όποιος δε συμφωνεί μαζί μου να γίνει σαπούνι! Ε ρε Χίτλερ που σας χρειάζεται, φασίστες! Ευτυχώς σαν και εμένα υπάρχουν πολλοί αντιφασίστες :ο
        Παρακαλώ πολύ κε Γουμενίδη!

        • Μόλις μας περιέγραψες τον εαυτό σας. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας, του επιτίθεστε και βγάζετε τον οχετό σας χωρίς καν να σας πειράξει. Είστε χειρότεροι κι απ’ τον Χίτλερ. Σιγά μην είστε αντιφασίστες. Είστε φασίστες του αισχίστου είδους. Σιχάματα. Δεν θα σας κάνουμε την χάρη. Ανοίξτε τον φούρνο σας και μπείτε μέσα μόνοι σας. Εσείς να το βουλώσετε. Εγώ θα μιλάω ελεύθερα και δεν θα με φιμώσετε γιατί δεν σας ενόχλησα. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    • Τα γαλαζοτρόλ τα θέλουν όλα μονά ζυγά δικά τους. Θέλουν να γράφουν μόνο ό,τι γουστάρουν εκείνοι. Να βρίζουν όποιον πολιτικό δεν γουστάρουν και να εκθειάζουν όποιον γουστάρουν ενώ στους άλλους ιελουν να απαγορεύσουν να εκφράσουν άποψη χρησιμοποιώντας την μέθοδο του τραμπουκισμού και κανιβαλισμού όπως όλοι ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ. ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙ ΑΣ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ. Εγώ ποτέ δεν σας χλεύασα για τα καλά σχόλια στους δικούς σας. Δικαιούμαι να γράφω κι εγώ ό,τι θέλω. “Λυπάμαι πολύ” αν δεν σας αρέσει. Θα το ξανακάνω. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    • Καλά κάνει και έχει βίλα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Μαγκιά του. Η παραλία ΔΕΝ είναι ιδιωτική. Εμένα, όπως και πολλούς συμπολίτες μου, ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Οι δικοι σου ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝΕ. ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΙΔΙ. ΣΚΕΨΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΣΟΥ.

  2. Σπύρο, ντροπή σου. Αυτό είναι το φέρσιμό σου στο γυναικείο φύλο; Είσαι εμετικός. Έχεις ξεφύγει. Επειδή
    είσαι πεινασμένος και ονειρεύεσαι καρβέλια, νομίζεις ότι όλοι είναι σαν εσένα. Αλλά δεν είναι έτσι. Επίσης,
    το ότι έχεις κομματική εμπάθεια δεν σου δίνει το δικαίωμα να εκφράζεσαι έτσι για κάποιον που δεν σε
    έθιξε. Το επίπεδό σου ειναι χαμηλότατο. Δάπεδο. Δεν σε τιμάει καθόλου ούτε εσένα ούτε το κόμμα σου.
    Δείχνεις το ποιόν σου. Μετά από αυτό δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις κανέναν. Είσαι φασιστικός βόθρος.
    Όταν οι γαλάζιες αμοιβάδες βάζουν καρδούλες για τον αρχηγό σας, δεν γράφεις τέτοια αίσχη.
    Από εκεί να καταλάβεις τι λέρα είσαι.

      • Είμαι η Χριστίνα, είμαι ο Μήτσος, είμαι πρόσφυγας, είμαι μετανάστης. Τα χρονικά της βλακείας σου. Μπορούν να γράψουν σχόλια την ίδια ώρα πολλοί άνθρωποι, βλαμμένο. Σε πειράζει που λέγονται τα αυτονόητα? Αυτό σε πείραξε όμως? Ποιος έγραψε ένα σχόλιο? Ε ρε μαλακία που σε δέρνει. Κοίτα ποιος κρίνει τον τρόπο των άλλων και μιλάει για ευγένεια. Εσύ ο άξεστος. Πολύ ευγενικός είναι ο τρόπος σε κάθε σχόλιο εκτός απ’ τα δικά σας. Μην μιλάς εσύ για ευγένεια, αγενέστατο πλάσμα. Σκάσε και κάνε τις ενέσεις σου. Εσείς τα δύο γαλαζοτρόλ πάθατε παροξυσμό. Βρίσκεστε μόνιμα σε παροξυσμό.

  3. ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΤΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΣΚΟΥΞΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!Εδώ είμαι για να σας πονάω φασιστάκια!!!

    Τραμπούκοι,αλητάμπουρες,υποκριτικά σκουπίδια!!!!Βρίστε όσο θέλετε σαν ωχετοί που είστε όσο και τα σκατά που ψηφίζετε!!!ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ!!!!

    Θα σας γλεντάω μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή μέχρι να ξαναπάτε στο 3% που σας αξίζει!!!Δώστε τα κλεμένα ψηφαλάκια του Πασοκ πίσω ρεεεε!!!

    Κύριε Νάσοοοοοο αφαιρέστε τα post του δεξιού Σπύρου να τον βρίζουμε μόνο εμείς!!! Μπουχουχουουουου με αγάπη τα πονεμένα ζαιοφασιστάκια!!! <3

  4. Σας ζητώ τόση ώρα να σβήσετε τα καταπτυστα σχόλια του Σπύρου και του Νικόλα και βλέπω ότι δεν το κάνετε!
    ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ;
    ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ;
    ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ;
    Θα το πω στη μαμά μου να το ξέρετε! Θα πω στο Θεό Αλέξη να σας τιμωρήσει! Θα δείτε τι θα πάθετε!!

  5. Στο παρελθόν έχουμε κάνει δυό εποικοδομητικές συζητήσεις μαζί χωρίς συγκρούσεις.
    Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τον λόγο της επίθεσής σου. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.
    Έχω δει εκδηλώσεις λατρείας για το αντίπαλο κόμμα, όμως ποτέ δεν επιτέθηκα σε κάποιον γι’ αυτό.
    Για όνομα του Θεού. Είναι δικαίωμα όλων μας να γράφουμε καλό σχόλιο για όποιον θέλουμε αρκεί να μην
    ενοχλούμε. Είναι φασιστικό να κάνουμε επίθεση σε κάποιον για τέτοιους λόγους ενώ δεν μας πείραξε.
    Προσωπικά, έχω κάθε λόγο να γράφω θετικά λόγια γι’ αυτόν τον άνθρωπο.
    Δεν είναι πολιτική απειλή οι καρδούλες και τα καλά λόγια. Εξάλλου, ούτε να ψηφίσω δεν θα μπορέσω να πάω. Μπορώ όμως να ελπίζω για ένα καλύτερο μέλλον.
    Παρόλο που θα χάσουμε, γιατί το ξέρω καλά ότι θα χάσουμε κι ότι έχετε προβάδισμα.
    Εγώ θα βάζω τις καρδούλες μου κι εσείς τις δικές σας και όλα καλά.
    Θέλω να πιστεύω ότι είσαι ευγενικός άνθρωπος γιατί έχουμε κουβεντιάσει δυό φορές,
    και ότι αυτή ήταν μια κακή σου στιγμή. Να είσαι καλά.

      • Δεν βλέπω να σε πιάνουν τα φάρμακα. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να μου ζητήσετε συγγνώμη. Δεν έχω λόγο να ζητήσω καμμία συγγνώμη και ΔΕΝ πρόκειται να το κάνω. Απλώς δεν θέλω να κρατάω κακίες και να τρώγομαι. Δεν είμαι σαν κι εσένα. Κάνω επίκληση στην λογική την οποία εσύ συγκεκριμένα δεν διαθέτεις. Με σκυλοβρίσατε χωρίς λόγο και θες και συγγνώμη. Την Δευτέρα Παρουσία θα την λάβεις. Τράβα να δεις αν έρχομαι.

Το… φιλί που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Final 8 της Ιταλίας

Σεισμός σε Τουρκία-Συρία – Σε αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο η βοήθεια για τους πληγέντες