in

OMGOMG

Αλεξία Βαλιάκου – Η νεαρή δασκάλα Δημοτικού Σχολείου που έγινε viral (video)

Ποιος, ποιος; Ποιος, κυρία, ποιος; Ποιος, ποιος; Θέλω να ξέρω ποιος! Ναι, καλά καταλάβατε… πρόκειται για μια παραλλαγή του γνωστού νησιώτικου τραγουδιού «Ποιος, μωρό μου, ποιος» την οποία όμως, δεν ακούς σε κάποιο νησιώτικο γλέντι αλλά σε μια σχολική τάξη

  • H εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου της Ζαγοράς Πηλίου, Αλεξία Βαλιάκου, έγινε viral στα social media για τις εκπαιδευτικές της μεθόδους σε μια δύσκολη συγκυρία, αυτή των φυσικών καταστροφών στη Θεσσαλία.

 

Παιχνίδια μνήμης, η βουλίτσα της καλοσύνης, math games και τραγούδια με τα οποία το συντακτικό –και όχι μόνο– γίνεται παιχνίδι, είναι μερικά από όσα απολαμβάνουν οι μαθητές της στην τάξη.

 

 

H Αλεξία είναι Λαρισαία, αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση από το 2014. Τα πρώτα χρόνια ήταν αναπληρώτρια και τα τελευταία 3 είναι διορισμένη.

 

Βρέθηκε στη Σπάρτη, στη Στενωσιά (Μεσσηνία), στο Προμύρι (Πήλιο), για τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, στην Κάσο, στη Λέρο και τώρα στη Ζαγορά Πηλίου. Έκανε μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και φέτος θα αποφοιτήσει και από το τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Παράλληλα με την εκπαίδευση, ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια και με τη διδασκαλία χορού και προγραμμάτων γυμναστικής, όπως σάλσα, zumba ενηλίκων, zumba για παιδιά, μουσικοκινητική αγωγή, παιδική yoga, yοga για παιδιά με αυτισμό και ΔΕΠ-Υ και jumple, σε σχολές χορού, γυμναστήρια, παιδικές κατασκηνώσεις. Η γυμναστική, άλλωστε, παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της αφού λατρεύει τον χορό και την aerial yoga, ενώ μετά το σχολείο αθλείται καθημερινά.


 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Επιστρέφει στο γυαλί η Έλενα Παπαβασιλείου – Αυτή την εκπομπή “υπογράφει”

Η Παπούλια αποχαιρετά τον δικό της Αίαντα – «Καλό ταξίδι…όπου κι αν είσαι, όπου κι αν πας»