in

Αλεξάνδρου – «Χείμαρρος» κατά Χατζίδου – Παύλου – «Έκαναν το χειρότερο,να κάνω μήνυση;»

Ξέσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατά της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου γιατί πρόβαλαν στην εκπομπή, Breakfast @ Star το προσκλητήριο της βάφτισης και ανέφεραν το όνομα του μικρού πριν καν ο ίδιος το πει στην οικογένειά του.

  • Συγκεκριμένα ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δε θέλω να δείχνω το παιδί μου γιατί δεν είναι η επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”. Αυτά είναι λόγια του κ…λου, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι».

 

Και πρόσθεσε: «Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση γιατί έχω πει σε έναν – έναν ότι δε θέλω να μιλάνε για το παιδί μου».

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Εύχες σου έστειλαν και είπαν μόνο όμορφα λόγια για το παιδί σου.
    Όταν εσύ και η λεγάμενη ξεπουλάτε την προσωπική σας ζωή, εκτίθεστε.
    Μην ζητάτε και τα ρέστα όταν οι άλλοι ασχολούνται μαζί σας. Άλλο που δεν θέλετε.

Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα – Νεκρός 39χρονος εργάτης που έπεσε από σκεπή

Ζόζεφιν – Θα σοκαριστείτε με την εμφάνιση που αποφάσισε να κάνει σε βραδινό event