in

Αιματηρό επεισόδιο στο Διαβαϊδέ – Άφαντος ο 54χρονος που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε συχωριανό του στο πόδι – Είχαν προσωπικές διαφορές

“Μίλησαν” τα όπλα αργά το απόγευμα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδας, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 54χρονος άνδρας φέρεται να άνοιξε πυρ, υπό άγνωστες συνθήκες, εναντίον ενός 45χρονου άνδρα, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Ο δράστης παραμένει άφαντος και διαφεύγει της σύλληψης, ενώ ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

  • Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Διαβαϊδέ Ηρακλείου αργά το απόγευμα χθες Παρασκευή. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες που φέρονται να ενεπλάκησαν στο περιστατικό είχαν προσωπικές διαφορές. Επιτόπου μετέβη τάχιστα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομική δύναμη. Σημειώνεται ότι από το συμβάν ο 45χρονος τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Ωστόσο, το τραύμα που υπέστη ήταν διαμπερές. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Εντούτοις, ο 45χρονος μεταφέρθηκε από εκεί στο εφημερεύον νοσοκομείο (ΠΑΓΝΗ), προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος φέρεται να είναι γνωστός στις αστυνομικές Αρχές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μετά τη φωτιά – Καθήλωσε το 2ο επεισόδιο της σειράς αλλά το Twitter «δίκασε» τη μητέρα της Μάνιας

Οικονομάκου – Μιχόπουλος – Η 5η επέτειος, οι 3 γάμοι και το τέλειο σπίτι όπου ζει η οικογένεια