in

Αιφνιδιάστηκε ο Πέτρος Κόκκαλης από την αναφορά για τον γάμο με την Δήμητρα Ματσούκα

Πως αντέδρασε ο Πέτρος Κόκκαλης στις ευχές που δέχθηκε στον αέρα;

  • Καλεσμένος του Απόστολου Μαγγηριάδη βρέθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής «Επίλογος» στο ERT News. Μια αναφορά, όμως, στην προσωπική ζωή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία από τον δημοσιογράφο έμελλε να τον αιφνιδιάσει ιδιαίτερα.

Ειδικότερα, κατά το κλείσιμο της κουβέντας στον αέρα της εκπομπής, ο Απόστολος Μαγγηριάδης θέλησε να εκφράσει με τρόπο διακριτικό τις προσωπικές του ευχές στον Πέτρο Κόκκαλη και για τον επερχόμενο γάμο του με την Δήμητρα Ματσούκα την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

  • «Κ. Κόκαλλη, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήσασταν απόψε μαζί μας στον Επίλογο. Νομίζω ότι κάναμε μια ενδελεχή κουβέντα για τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα. Ξέρετε, με κάποιον τρόπο ήσασταν το πρόσωπο της επικαιρότητας αυτή την εβδομάδα για ένα πολιτικό διαζύγιο και για έναν γάμο. Ευχόμαστε η ώρα η καλή, να το πω και αυτό» υπογράμμισε, με χαμόγελο, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της δημόσιας τηλεόρασης.

    Τότε ήταν που ο Πέτρος Κόκκαλης, με μια μικρή πλην εμφανή αμηχανία, μειδίασε και αποκρίθηκε «να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαχαίρι στη μυθοπλασία σε Σκαι Alpha και Αντ1

Θεσσαλονίκη – Νεκρός ένας 24χρονος και σοβαρά τραυματισμένοι δύο ακόμη σε τροχαίο