in

Αγρότες με τρακτέρ μπήκαν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

Στο κέντρο της Λάρισας, έφτασαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (28/1) αγρότες με τα τρακτέρ τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στην αγροτική κινητοποίηση στην κεντρική πλατεία.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους, για τις καταστροφές που υπέστησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, καθώς και για την καθυστέρηση στην καταβολή των αποζημιώσεών τους.

Τα τρακτέρ θα παραμείνουν εκεί για 24 ώρες, μέχρι δηλαδή τη Δευτέρα (29/1), ενώ εντός της ημέρας ομάδες αγροτών θα μετακινηθούν προς τον κόμβο Πλατυκάμπου, ώστε να ενισχύσουν το μπλόκο.

Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής κ. Χρήστος Σιδηρόπουλος, σε δηλώσεις του, είπε: «Συγκεντρωνόμαστε σήμερα εδώ στη Λάρισα και αύριο το μεσημέρι είναι το συλλαλητήριο. Καλούμε τους πολίτες της Λάρισας, αλλά και την κυβέρνηση να ανοίξει τα μάτια της και το μυαλό της ότι έχουμε πρόβλημα και ζητάμε απαντήσεις και λύσεις. Θέλουμε και οικονομικά στοιχεία. Να βοηθηθούν οι πλημμυροπαθείς και να αλλάξει η ΚΑΠ που είναι καταστροφή. Όσο για όσους λένε κάποιοι υποκινούνται από κόμματα, είναι η μεγαλύτερη βλακεία που λέχθηκε τα τελευταία χρόνια».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σπύρος Μπιμπίλας – «Η Κατερίνα Καινούργιου είχε πέσει στην αγκαλιά μου και έκλαιγε»

Μόνο ΕΔΩ – Στοπ η τηλεόραση για την Ελεονώρα Μελέτη λόγω Ευρωβουλής;