in

LOLLOL

Άγριο ξύλο στην Αθήνα μεταξύ δύο διάσημων παικτών Survivor – Πιάστηκαν στα χέρια!

Παίκτες του All Star και οι δυο, ήταν καλοί φίλοι στον Άγιο Δομίνικο, όμως πλέον οι σχέσεις τους είναι κάκιστες! Υπήρχαν πολλοί θαμώνες στο μαγαζί και δεν ήταν δυνατόν να μην διαρρεύσει το πολύ σοβαρό επεισόδιο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

  1. Εμ κάτι ήξερε ο Νίκος Μουτσινάς που με χιούμορ και ευγένεια μεν αλλά και με πολύ θάρρος δε
    έβαζε στην θέση του τον συμπαθέστατο, κατά τα άλλα, Μαρτίκα και του έλεγε, εσύ έχεις κάνει εκστρατεία εναντίον του Μπάρτζη. Μπορεί να έχει δίκιο ο Μαρτίκας σε πολλά πράγματα, όμως τείνει να υπερβάλλει κάποιες φορές ανάλογα με τις συμπάθειές του και τα βιώματά του μέσα στο παιχνίδι.
    Σε κάποια θέματα τον πιστεύω και σε κάποια άλλα όχι. Για να απόλυτα είμαι ειλικρινής, θεωρώ ότι και ο Σοϊλέδης και ο Σχίζας που είναι δυνατοί παίκτες στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι κακοί χαρακτήρες.
    Και οι δύο. Κανείς από τους δύο δεν άξιζε την νίκη από θέμα χαρακτήρα.
    Όμως ο Μαρτίκας έπλεξε το εγκώμιο του Σχίζα. Τον βοήθησε πολύ να κερδίσει. Ο Σχίζας αποδεικνύεται αχάριστος και ο Μαρτίκας αναξιόπιστος γιατί ναι μεν είχε δίκιο για τον Σοϊλέδη αλλά για τον Σχίζα είχε άδικο. Για τον Μπόγδανο που είναι καλός, έχει δίκιο αλλά για τον Σάκη Κατσούλη που τον παινεύει και τον θεωρεί καλό ενώ είναι πονηρός, έχει άδικο. Ειδικά για τον Μπάρτζη που είναι τόσο καλό παιδί και φέτος αξίζει να το κερδίσει, έχει άδικο. Μάλλον ο Μαρτίκας έπεσε στον λάκκο που σκάβει σε αυτούς που δεν θεωρεί καλούς ανθρώπους, και ελπίζω να πήρε το μάθημά του. Ντροπή όμως στον Στάθη Σχίζα γιατί απέδειξε ότι είναι μικρόψυχος. Όσο Κατίνα είναι ο Άρης Σοϊλεδης άλλο τόσο είναι κι αυτός.
    Τελικά, είναι σαν δίδυμα αδερφάκια στον χαρακτήρα ο Σοϊλέδης και ο Σχίζας. Απίστευτο πόσο μοιάζουν.

  2. Ποιος βλεπει ακομα αυτο το αθλιο προιον, ολα ειναι στημενα με καθε λεπτομερεια και παρακολουθεις ενα κακογραμενο σεναριο.Ο δε Σοιλεδης ειναι η επιτομη της διλογιας , της κατινιας ,του γλειφτη και της ιντριγκας , η συμπεριφορα του ηταν αθλια αλλα και ο χαρακτηρας του .

    • Τα καλύτερα Survivor ήταν τα 5 πρώτα πλην του πέμπτου (2003, 2004, 2006, 2017, 2019), το Survival Secret αλλά και τα 2 Nomads. Συνολικά 8 Survivor. Τέλος. Έκλεισε αυτός ο κύκλος. Μετά κούρασε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει κάτι άλλο να δώσει. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα γούστου, βέβαια. Είναι κάποιοι που τους αρέσει να το βλέπουν για τα αγωνίσματα και για τους καλούς χαρακτήρες. Γιατί σίγουρα, υπάρχουν ακόμα καλοί χαρακτήρες. Σεβαστό λοιπόν αν αρέσει σε κάποιους. Όσο για τον Σοϊλέδη, τα είπες ΟΛΑ.🤘

  3. Να εχεις τετοιον αντρα διπλα σου και τι στον κοσμο , να νιωθεις σιγουρια και ασφαλεια και να στηριζεσαι στα στιβαρα του μπρατσα 😜😳

  4. Δεν πήγαν σε ριάλιτι χαρακτήρων. Φαίνεται να είσαι νεαρή σε ηλικία. Η εμπειρία θα σου δείξει ότι οι άνθρωποι, εκτός των ελάχιστων περιπτώσεων που είναι ψυχικά διαταραγμένοι, είναι και καλοί και κακοί. Δεν είδα πουθενά στο παιχνίδι τον Σοιλεδη να είναι πολύ κακος.
    Να ξέρεις επίσης ότι όταν έχεις χάσει δικούς σου με τραγικό τρόπο συνήθως γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος

    • Η αλήθεια είναι πως κι εγώ το έβλεπα και δεν μου άρεσε καθόλου ο χαρακτήρας του Άρη αλλά ούτε και του Στάθη. Θα προτιμούσα να κέρδιζε ο Γιωρίκας Πηλίδης που έχει όλο το πακέτο (καλός αγωνιστικά και καλός χαρακτήρας δηλαδή) και το 2021 θα προτιμούσα να το κέρδιζε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο Άρης είναι πολύ τοξικός, κατίνα και ιντριγκαδόρος. Άθλιος, πραγματικά. Τραμπούκιζε την Μυριέλλα κλπ. Όσο για τον Μαρτίκα, κακό δεν τον λες. Λίγο πειραγμένο όμως, σίγουρα τον λες. Ό,τι και να είναι ο Άρης και ο κάθε Άρης, δεν παύει να είναι σπουδαίος αθλητικά και θα τον κρίνει ο κόσμος αν τον θέλει για νικητη. Δεν του πέφτει λόγος του Μαρτίκα ποιος θα κερδίσει για να λυσσάει έτσι. Για όνομα του Θεού. Ο κόσμος αποφασίζει και είναι ο τελικός κριτής.

  5. Έχω παρακολουθήσει τα επεισόδια του Survivor και είδα πολύ καλά τον παλιοχαρακτήρα του Σοϊλέδη,
    ο οποίος είναι ακριβώς όπως τα λένε τα σχόλια πιο πάνω: Και τι άντρας ο Σοϊλέδης!!
    Από την στιγμή που είναι ριάλιτι, σημαίνει ότι αυτομάτως είναι και ριάλιτι χαρακτήρων, αλλιώς, δεν θα υπήρχε καθόλου το κομμάτι του ριάλιτι. Το παιχνίδι είναι συνδυασμός καλού χαρακτήρα και καλών παικτών στα αγωνίσματα. Δεν βλέπουμε Ολυμπιακούς αγώνες. Ένα ριάλιτι είναι στο οποίο ο νικητής θα πρέπει να είναι ο καλύτερος αγωνιστικά αλλά και ο καλύτερος χαρακτήρας. Υποτίθεται ότι πρέπει να έχει αυτόν τον συνδυασμό. Στα τρία πρώτα Survivor, οι νικητές άξιζαν το έπαθλο γιατί είχαν αυτόν τον συνδυασμό, όπως ο Ντάνος ας πούμε. Μετά άξιζε να δεις όλο το παιχνίδι αλλά οι νικητές που βγήκαν δεν ήταν και ό,τι καλύτερο σαν χαρακτήρες αλλά έστω ήταν δυνατοί σαν παίκτες. Φυσικά και οι άνθρωποι θα είναι ή καλοί ή κακοί.
    Ο Σοϊλέδης και ο Σχίζας είναι στους κακούς. Αυτό απέδειξαν και οι δύο. Έχω σχηματίσει την γνώμη μου, ακριβώς επειδή το έβλεπα.
    Θεωρώ λοιπόν υπερβολή του Μαρτίκα να θεοποιεί ή να δαιμονοποιεί χαρακτήρες, οι οποίοι μάλιστα δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, και εκεί την πάτησε κι αυτός τώρα με τον Σχίζα. Ας κρίνει ο κόσμος ποιον θέλει για νικητή. Δεν θα του υποδείξει ο Μαρτίκας ποιος θα κερδίσει όπως κάνει τώρα με τον Μπάρτζη που του αξίζει να κερδίσει.
    Αλήθεια, ο Μαρτίκας τι ζόρι τραβάει. Είναι αστείο να παθιάζεται τόσο από την στιγμή που δεν έχει κάτι να κερδίσει. Τι να πεις. 😂😂😂😂
    Πάντως, αυτή την φορά θα κερδίσει ο Μπάρτζης και το αξίζει.
    Κι ας λέει ο αγαπητός, κατά τα άλλα Μαρτίκας, ό,τι θέλει.

Η Εθνική Ελλάδος διέλυσε τον ανταγωνισμό και έφερε 35άρια στον Alpha (Βίντεο)

Ο καιρός ΤΩΡΑ – Έτσι θα χτυπήσει η κακοκαιρία σε όλη την χώρα